Παναθηναϊκός - Αστέρας Aktor: Ταμπόρδα και Ντε Φράι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες
Ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος και στο δεύτερο ημίχρονο και σε λίγα δευτερόλεπτα έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ.
Στο 47' ο Σαλάχ-Εντίν έκανε ωραία ενέργεια και γύρισε από αριστερά, η μπάλα κόντραρε κι έφτασε στον Ταμπόρδα (πήρε τη θέση του Λιβάι Γκαρσία στο 46), ο οποίος στη μικρή περιοχή έκανε την κεφαλιά και ο Παπακανέλλος, που επίσης μπήκε στο 46', με κάποιον τρόπο έδιωξε στη γραμμή με τα πόδια.
Στην εξέλιξη του κόρνερ, ο Ντε Φράι εκτέλεσε από κοντά, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαδόπουλο και να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο του Παναθηναϊκού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

