Ολυμπιακός: Το νέο δίδυμο των φορ και ο αστερίσκος

Ολυμπιακός: Το νέο δίδυμο των φορ και ο αστερίσκος

Επιμέλεια:  Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το νέο δίδυμο των φορ και ο αστερίσκος

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η προσθήκη του Μεξικανού Γκονζάλες σταματά τη... μοναξιά του Ελ Καμπί στην γραμμή της επίθεσης του Ολυμπιακού αλλά δεν υπάρχει μόνο αυτό το στοιχείο.

Ο 23χρονος Μεξικανός σέντερ φορ Αρμάντο Γκονζάλες θα ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού, όπως έχετε ενημερωθεί αναλυτικά από την πρώτη στιγμή από το Gazzetta. Ο χαρισματικός στράικερ της Τσίβας θα κοστίσει στον Ολυμπιακό over 10 εκατ. ευρώ στο σύνολο και ενώ πρόκειται για έναν παίκτη που τσέκαραν για ένα σημαντικό διάστημα οι Ερυθρόλευκοι.

Ο Αρμάντο Γκονζάλες έρχεται (για την ακρίβεια θα φτάσει την Παρασκευή στην πατρίδα μας για να κλείσει με ένα συμβόλαιο 5 ετών)να πλαισιώσει τον Αγιούμπ Ελ Καμπί ενώ το πενταετές συμβόλαιο που θα κλείσει (κατά άλλες πηγές είναι 4+1) δείχνει και το πόσο ποντάρουν πάνω του οι Πειραιώτες. Κατά τα άλλα ο έμπειρος Ιρανός φορ, Μέχντι Ταρέμι, βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο από τους Πειραιώτες, με τη Ντουμπάι να είναι δυνατή υποψήφια ενώ προς αποχώρηση τελούν και οι Ρόμαν Γιάρεμτσουκ - Κλέιτον.

Κοινώς ο Ολυμπιακός έχει έναν αστερίσκο στο να πάει έναν ακόμα στράικερ ενώ πέραν του Ρόκα από τη στιγμή που πωλήθηκε και ο Αντρέ Λουίζ και υπάρχει πρόταση (Κράσνονταρ) για τον Ζέλσον θα πάρει και τουλάχιστον έναν ακόμα ακραίο κυνηγό για τη νέα χρονιά. Να θυμίσουμε εδώ ότι φέτος ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί ήδη σε όλες τις γραμμές του.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO / EUROKINISSI
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα