ΟΦΗ: Εκτός προπόνησης με ενοχλήσεις ο Μπόρχα Γκονθάλεθ
Με διπλή προπόνηση ολοκληρώθηκε η τρίτη μέρα προπονήσεων του ΟΦΗ στο Ρόζενταλ της Ολλανδίας, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας των Κυπελλούχων ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2026-27, η οποία θα «βρει» τον Όμιλο σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Κόντη χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έκαναν ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και τακτικής σε μεγάλους χώρους.
Ο Μπόρχα Γκονθάλεθ δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο, ενώ ο Παύλος Καινουργιάκης έκανε αποφόρτιση. Θυμίζουμε πως ο Ισπανός δεξιός μπακ ταλαιπωρήθηκε αρκετά την περασμένη σεζόν από τραυματισμούς. Φυσικά, λόγω της ποιότητας και της αδιαμφισβήτητα σημαντικής προσφοράς του οι Κρητικοί αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.
Την Παρασκευή (24/7) οι παίκτες του ΟΦΗ θα κάνουν ξανά δύο προπονήσεις. Η πρώτη στις 11:00 το πρωί στο γυμναστήριο και η δεύτερη στις 19:30 το απόγευμα (ώρες Ελλάδας).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Κόντης: «Είμαι συλλέκτης τροπαίων, σημαντικό για το ποδόσφαιρο να έχουμε εικόνες όπως αυτή με τον Μάριο Ηλιόπουλο»
- Τελικός Super Cup 2026: Το Ομιλίτικο «πάρτι» συνεχίστηκε στους δρόμους του Ηρακλείου
- ΑΕΚ - ΟΦΗ (τελικός Super Cup): Ο Κόντης... τράβηξε τον Τζώρτζογλου για να σηκώσουν το Κύπελλο οι παίκτες!

