Γιοέλ Ρόκα: Ολυμπιακός - Φουλάρει για τον Ισπανό εξτρέμ
Η περίπτωση του Γιοέλ Ρόκα απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό εδώ και καιρό.
Οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει τον δαιμόνιο εξτρέμ της Τζιρόνα, ο οποίος στις 7 Ιουνίου έκλεισε τα 21 του χρόνια κι ενώ έκανε ντεμπούτο στη La Liga σε ηλικία 17 ετών. Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο μάτι τον δεξιοπόδαρο ακραίο επιθετικό, που παίζει κυρίως στο αριστερό φτερό και στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τη μεταγραφή.
Ο Ρόκα, ο οποίος έχει ύψος 1,76., δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τζιρόνα μέχρι το 2029. Είναι μέλος της εθνικής Ελπίδων της Ισπανίας και τη σεζόν που πέρασε μέτρησε 33 ματς, 3 γκολ και 1 ασίστ. Στη La Liga είχε 32 αγώνες και συνολικά 1.468 λεπτά, ενώ μία συμμετοχή κατέγραψε στο Κύπελλο.
Ο Ρόκα έχει αγωνιστεί επίσης 43 φορές με τη Μιραντές και είχε 6 γκολ και 3 ασίστ.
Ενημερωθείτε εδώ για τα μεταγραφικά νέα του Ολυμπιακού
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

