ΑΕΚ: Μεθυσμένη πόλη η Νέα Φιλαδέλφεια και «Να τοι οι πρωταθλητές»

ΑΕΚ: Μεθυσμένη πόλη η Νέα Φιλαδέλφεια και «Να τοι οι πρωταθλητές»

AEK

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Εκστασιασμένοι Ενωσίτες έστησαν αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή της ΑΕΚ στη Λεωφόρο Δεκελείας και έστειλαν ηχηρό μήνυμα τίτλου. Δείτε τα video του Gazzetta.

Η ΑΕΚ έβγαλε το λαό της στους δρόμους! Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς υπέταξε τον Ολυμπιακό στο Φάληρο με 1-0 και... ξέφυγε στο +5 τόσο από τους Πειραιώτες, όσο και από τον ΠΑΟΚ, από το φινάλε της 1ης αγωνιστικής των Play Off.

Ενωσίτες πήγαν με μηχανοκίνητη πορεία στη Συγγρού, όπου συνόδευσαν την αποστολή μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και εκεί το γλέντι κορυφώθηκε.

Χιλιάδες Ενωσίτες έκλεισαν τη Λεωφόρο Δεκέλειας και κατά την άφιξη των θριαμβευτών έκαναν τη... νύχτα - μέρα με βεγγαλικά, καπνογόνα και συνθήματα.

Μόλις εμφανίστηκε το πούλμαν οι φίλοι της ΑΕΚ φώναξαν: «Να τοι οι πρωταθλητές» και «Σε 5-6 εβδομάδες θα είμαστε πρωταθλητές», ενώ στην υπογειοποίηση φώναξαν τον ύμνο του Δικεφάλου.

Την τιμητική τους είχαν και συγκεκριμένοι παίκτες, όπως το... μηχανάκι Ορμπελίν Πινέδα και ο «χρυσός» σκόρερ Αμπουμπακαρί Κοϊτά.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα