Παναθηναϊκός: Εβδομάδα... προπονητή στο «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός: Εβδομάδα... προπονητή στο «τριφύλλι»

Εβδομάδα... προπονητή στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με την εβδομάδα αυτή που ξεκίνησε σήμερα να είναι αρκετά κρίσιμη αναφορικά με το θέμα του νέου προπονητή της ομάδας.

Μετά το ευχάριστο διάλειμμα που ήρθε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, έπειτα από την επικράτηση με 1-0 επί του Άρη στον τελικό του Σαββάτου (26/05) με το buzzer beater του Γιώργου Βαγιαννίδη, οι άνθρωποι της διοίκησης του Παναθηναϊκού σήκωσαν εκ νέου μανίκια για να συνεχίσουν την δουλειά της αναζήτησης του νέου προπονητή της ομάδας για τη ερχόμενη σεζόν.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται μπροστά στην πιο κρίσιμη επιλογή που έχει να κάνει ενόψει της νέας σεζόν, γι' αυτό και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό. Σε πρώτο πλάνο είναι η εύρεση ενός ξένου προπονητή, που το όνομά του και το βιογραφικό του θα μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στους παίκτες, αλλά και τους οπαδούς.

Γι' αυτόν τον σκοπό οι απαραίτητοι πόροι έχουν ήδη γίνει διαθέσιμοι από την διοίκηση, έτσι ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή, αφού μετά τα προβλήματα που υπήρξαν φέτος αναφορικά με την συγκεκριμένη θέση, στο «τριφύλλι» δεν θέλουν να συμβεί κάτι αντίστοιχο στην επόμενη σεζόν, οπού έχουν ως στόχους και πάλι μία καλή πορεία στην Ευρώπη και να κατακτήσουν τίτλους.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αυτής αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό, αφού πιέζει και ο χρόνος, μιας και για να προχωρήσει ο υπόλοιπος σχεδιασμός, πρέπει πρώτα να βρεθεί ο νέος τεχνικός, μιας και θα παίξει κι εκείνος καθοριστικό ρόλο σ' αυτόν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα