Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Ιωαννίδης βρίσκεται στόχαστρο της Σπόρτινγκ σύμφωνα με την Record

«Στο ''ραντάρ'' της Σπόρτινγκ Λισαβώνας για αντί-Γκιόκερες ο Ιωαννίδης»

bet365

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της «Record», ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στην λίστα της Σπόρτινγκ Λισαβώνας για αντικαταστάτης του Γιόκερες και του Παουλίνιο.

Ο Φώτης Ιωαννίδης βρέθηκε σήμερα στο πρωτοσέλιδο της «Record» με την πορτογαλική εφημερίδα να αποκαλύπτει πως βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, η οποία προετοιμάζει το έδαφος για ενδεχόμενη πώληση του Βίκτορ Γιόκέρες που σπάει... τα κοντέρ με τις επιδόσεις του φέτος.

record

Η πορτογαλική ομάδα, που βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματός της, έχει δεχθεί αρκετές οχλήσεις για τον 25χρονο Σουηδό επιθετικό και καταλαβαίνει πως παρ' ότι έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2028 και οι απαιτήσεις της είναι αρκετά υψηλές, αφού η ρήτρα του αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ, ίσως να μην καταφέρει να τον κρατήσει. Την φετινή σεζόν ο Γιόκερες έχει σκοράρει 36 γκολ κι έχει δώσει 14 ασίστ σε 39 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτό σε συνδυασμό και με το γεγονός πως περιμένει προτάσεις και για τον δεύτερό της επιθετικό, Παουλίνιο την έχουν ωθήσει στην αναζήτηση παικτών, σε περίπτωση που εκείνοι χρειαστεί να αντικατασταθούν. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που φαίνεται να έχει ξεχωρίσει είναι ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού. Ο 24χρονος Έλληνας επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φέτος μετρώντας 20 γκολ και 7 ασίστ σε 36 συμμετοχές.

Δεσμεύεται με συμβόλαιο με το «τριφύλλι» μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και μετά το φινάλε της φετινής σεζόν είναι πιθανό να κληθεί ξανά για να ανανεώσει με αυξημένες αποδοχές, όμως αυτά δεν φαίνεται να πτοούν την πορτογαλική ομάδα.

record ioannidis

Ούτε και το γεγονός πως οι «πράσινοι» θα ξεκινούσαν να συζητήσουν μία ενδεχόμενη πώλησή του από τα 15 εκατ. ευρώ. Μάλιστα αυτό αναφέρει πως έχουν ενδιαφερθεί για κείνον και οι Στουτγκάρδη, Σέλτικ και Σεβίλλη. Πρόσφατα το όνομά του γράφτηκε και στην Γαλλία για τις Λανς και Ρεν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα