Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στο στόχαστρο των Ρεν και Λανς ο Ιωαννίδης σύμφωνα με τους Γάλλους

«Ρεν και Λανς παρακολουθούν τον Ιωαννίδη»

bet365

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, ο Φώτης Ιωαννίδης παρακολουθείται τόσο από την Ρεν, με την οποία τέθηκε αντιμέτωπος φέτος ο Παναθηναϊκός όσο και από την Λανς.

Η γαλλική ιστοσελίδα «jeunesfooteux» αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού βρίσκεται στα «ραντάρ» δύο ομάδων από την Ligue 1, της Ρεν και της Λανς.

Η πρώτη μάλιστα είδε τον Έλληνα επιθετικό από πολύ κοντά, αφού αναμετρήθηκε με τους «πράσινους» δύο φορές φέτος στα πλαίσια των ομίλων του Europa League, με τον φορ των «πρασίνων» να σκοράρει και στα δύο παιχνίδια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Μάλιστα στην Γαλλία το είχε κερδίσει ο ίδιος, αποκομίζοντας παράλληλα και την αποβολή του αντίπαλου αμυντικού.

Ο Ζουλιέν Στεφάν που είναι τώρα ο τεχνικός της Ρεν και είναι πιθανό να ανανεώσει την συνεργασία του με το γαλλικό κλαμπ, αφού η ομάδα έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση στα χέρια του, έχει δώσει στους ιθύνοντες της ομάδας που συμμετέχουν στο μεταγραφικό σχεδιασμό ένα προφίλ επιθετικού για τη νέα σεζόν, που ταιριάζει αρκετά στα χαρακτηριστικά του 24χρονου ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη, η Λανς δεν έχει μείνει ικανοποιημένη από τον Έλι Γουαχί, για τον οποίο ξόδεψε 30 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι που μας πέρασε και ο προπονητής της, Φραν Χαϊσέ θα ήθελε να φέρει κι ένα διαφορετικού στυλ επιθετικό, που να έχει περισσότερο δύναμη και φυσικά προσόντα, χαρακτηριστικά τα οποία έχει ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Έλληνας επιθετικός, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027 με το «τριφύλλι» και είναι πιθανό να ανανεώσει ξανά το προσεχές καλοκαίρι, έχει πραγματοποίησει φέτος 36 συμμετοχές σκοράροντας 20 γκολ και δίνοντας επτά ασίστ σε 2.303 αγωνιστικά λεπτά.

Κλείνοντας το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο παίκτης κοστολογείται στα 15-20 εκατ. ευρώ ενώ υπάρχουν και γερμανικές και ιταλικές ομάδες που ενδιαφέρονται.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα