Παναθηναϊκός: Υποδοχή με δώρα για την ομάδα στο ξενοδοχείο της

Παναθηναϊκός: Υποδοχή με δώρα για την ομάδα στο ξενοδοχείο της

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Υποδοχή με δώρα για την ομάδα στο ξενοδοχείο της

bet365

Ο Παναθηναϊκός κατέφτασε στο Cap St George Hotel στην Πάφο και οι ιδιοκτήτες του φρόντισαν να καλωσορίσουν την ομάδα με κάποια δώρα. Αποστολή στη Πάφο: Νίκος Αθανασίου

Οι «πράσινοι» έφτασαν στην Πάφο πριν μερικές ώρες και μετέβησαν στο ξενοδοχείο τους για να τακτοποιηθούν. Εκεί τους περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη, αφού οι υπεύθυνοί του είχαν ετοιμάσει ένα μικρό καλωσόρισμα για το «τριφύλλι».

novibet sponsored

Υπήρχαν κοπέλες ντυμένες με μπλούζες του Παναθηναϊκού, οι οποίες έδιναν στους ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» ένα λουλούδι κι ένα αναμνηστικό δώρο.

Μάλιστα, υπήρχαν και κάποιες αφίσες που έγραφαν «Καλωσορίσατε στο ξενοδοχείο μας» σε ελληνικά και αγγλικά και είχαν πάνω το σήμα της ομάδας, ενώ μία απ' αυτές είχε και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το απόγευμα θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση του «τριφυλλιού» επί κυπριακού εδάφους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα