Η πεντάστερη βάση του Παναθηναϊκού στη Κύπρο

Η πεντάστερη βάση του Παναθηναϊκού στη Κύπρο

Νίκος Αθανασίου
Η πεντάστερη βάση του Παναθηναϊκού στη Κύπρο

bet365

Η χειμερινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί στη Πέγεια της Κύπρου, με το Τριφύλλι να επιλέγει ως βάση ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της τελευταίας δεκαετίας.

Από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στη Κύπρο για την χειμερινή του προετοιμασία, κατά την διάρκεια της οποίας θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Μπερ Σεβά(1/12), την Πάφο (4/12)και την Νέα Σαλαμίνα(7/12).

Το Τριφύλλι τις δέκα ημέρες που θα παραμείνει στη Μεγαλόνησο θα έχει ως βάση ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στη Πεγειά, μία κωμόπολη λίγο έξω από την Πάφο. Οι ''πράσινοι'' επέλεξαν το Cap St George Hotel, το οποίο αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές που έγιναν τα τελευταία δέκα χρόνια, όσον αφορά τις συνθήκες και τις παροχές προς τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει σε αυτό το διάστημα της διακοπής να κρατήσει τους παίκτες του στη καλύτερη δυνατή και ψυχολογική κατάσταση.

φ

φφ

λλ

γγγ

Οι προπονήσεις του πρωτοπόρου της βαθμολογίας θα γίνονται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο, στο Δημοτικό Γήπεδο Πέγειας, την άλλοτε έδρα του ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας, ο οποίος διαλύθηκε το 2012 και ενώ είχε ιδρυθεί το 2003.

fff

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα