Παναθηναϊκός: Λατρεία για τον Γιοβάνοβιτς και ύμνος στο αεροδρόμιο! (vid)

Παναθηναϊκός: Λατρεία για τον Γιοβάνοβιτς και ύμνος στο αεροδρόμιο! (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Λατρεία για τον Γιοβάνοβιτς και ύμνος στο αεροδρόμιο! (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός προσγειώθηκε στη Πάφο και το Gazzetta σας βάζει στο κλίμα της πτήσης του Τριφυλλιού προς την Κύπρο. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Κύπρο, εκεί όπου για το επόμενο δεκαήμερο θα πραγματοποιηθεί η χειμερινή του προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και παράλληλα θα παίξει τρία φιλικά, με την Μπερ Σεβά (1.12), την Πάφο (4.12) και την Νέα Σαλαμίνα (7.12).

novibet sponsored

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει ακόμη περισσότερο με τους παίκτες του και να δώσει στο σύνολο αγωνιστικό ρυθμό μέσα από τις αναμετρήσεις.

Το Gazzetta ακολουθεί την αποστολή του πρωτοπόρου της βαθμολογίας και σας βάζει στο κλίμα της πτήσης προς την Πάφο.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει στη μπει στη καρδιά των φίλων του Παναθηναϊκού και το αεροδρόμιο αποτέλεσε τόπο λατρείας για τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος αποθεώθηκε από υπαλλήλους του αεροδρομίου, οι οποίοι αγαπούν το ‘’τριφύλλι’’. ‘’Μας έφτιαξες τις Κυριακές άρχοντα’’ ήταν μία από τις ατάκες που ακούστηκαν.

*Όσο η αποστολή του Παναθηναϊκού περίμενε στην πύλη επιβίβασης, έπαιξε από τα μεγάφωνα ο ύμνος του συλλόγου, πράγμα πρωτόγνωρο στα χρονικά των ταξιδιών της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Μια ευχάριστη έκπληξη για όλους.

*Από την στιγμή που ο Αϊτόρ βρίσκεται στη Βαρκελώνη, ο Χουάνκαρ με τον Ρούμπεν έχουν γίνει… αυτοκόλλητοι και πέρασαν μαζί την ώρα μέχρι την αναχώρηση. Ένα άλλο «δίδυμο», ήταν αυτό των λάτιν, με Παλάσιος και Φακούντο Σάντσες.

*Το αεροπλάνο της AEGEAN είχε αρκετό χώρο και… άπλα για όλους, με τους περισσότερους παίκτες να προτιμούν να πάρουν έναν υπνάκο στα καθίσματά τους ενώ άλλοι έπαιζαν ή έβλεπαν σειρές και ταινίες στα τάμπλετ τους.

*Η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού επί κυπριακού εδάφους θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας στο δημοτικό γήπεδο Πέγειας, περίπου δέκα λεπτά από το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή.

*Το αεροδρόμιο πήρε χρώμα… ντέρμπι από την κοινή άφιξη Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, με τους παίκτες των δύο ομάδων να ανταλλάζουν μερικές κουβέντες μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Πάντως, κατά την επιβίβαση οι ‘’πράσινοι’’ πήγαν στη ανατολική πλευρά του αεροδρομίου και οι ‘’ερυθρόλευκοι”’ που πετούσαν για Μάλαγα στη δυτική.

*Η Κύπρος φημίζεται για την έντονη παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έχουν δώσει ραντεβού για το απόγευμα της Δευτέρας, ώστε να αποθεώσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα