Superleague, η βαθμολογία: Ο Παναθηναϊκός σταθερά στο +6 από ΑΕΚ και +10 από Ολυμπιακό

Newsroom
Superleague, η βαθμολογία: Ο Παναθηναϊκός σταθερά στο +6 από ΑΕΚ και +10 από Ολυμπιακό

bet365

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός επέστρεψαν στις νίκες και η βαθμολογική διαφορά μεταξύ τους παραμένει η ίδια.

O Παναθηναϊκός... έκλεισε την παρένθεση της απώλειας βαθμών, που είχε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό και επέστρεψε στις νίκες. Οι «πράσινοι» έφυγαν νικητές από το Αγρίνιο, αφού έστω και με δύσκολα με το γκολ του Ιωαννίδη επικράτησαν με 1-0 του Παναιτωλικού και πέτυχαν την 11η νίκη τους σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος. Με το νέο του τρίποντο ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 34 βαθμούς και διατήρησε την διαφορά από τους διώκτες, καθώς παραμένει στο +6 από την ΑΕΚ και το +10 από τον Ολυμπιακό.

Στο 5΄ το 1-0 με πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία στο 11' το 2-0 με κοντινό πλασέ του Γκατσίνοβιτς και... καληνύχτα. Ένα σκάρτο δεκάλεπτο χρειάστηκε η ΑΕΚ στην (ξανά) «καυτή» Νέα Φιλαδέλφεια για να ξεμπερδέψει με το εμπόδιο του ΟΦΗ και να γυρίσει στις επιτυχίες μετά την γκέλα της περασμένης Κυριακής στην Τρίπολη. Η Ενωση χωρίς να... ιδρώσει πέτυχε μια από τις πιο εύκολες νίκες στη φετινή σεζόν, καθώς στο 2ο ημίχρονο με το γκολ του Μάνταλου άνοιξε τον δείκτη του σκορ (3-0) και παραμένει στο κυνήγι του Παναθηναϊκού καθώς η διαφορά της από την κορυφή είναι 6 βαθμοί.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ξανά στην 3η θέση και παραμένει στο -10 από την κορυφή αφού πέρασε νικητής από την Λιβαδειά με το 1-0 επί του Λεβαδειακού που είχε τις στιγμές του. Με τον Μίτσελ να... φρεσκάρει την 11άδα του και να δίνει σε ανάσες σε παίκτες ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Θανάσης Ανδρούτσος άρπαξε την ευκαιρία. Όχι μόνο βρήκε μετά από καιρό θέση στην αρχική ενδεκάδα αλλά παράλληλα βρήκε και δίχτυα καθώς το δικό του γκολ έκρινε την αναμέτρηση.

Εύκολο έργο για τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, καθώς... καθάρισε από νωρίς με την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης. Με δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών (Χατζηισαϊας στο 9' και Κιάρτανσον στο 12') βρέθηκε από πολύ νωρίς σε θέση οδηγού και μάλιστα με διαφορά δύο γκολ. Οι Αρκάδες μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό δεν βρήκαν απαντήσεις για να ξαναμπούν στο παιχνίδι και έτσι από κει και πέρα η αναμέτρηση ήταν τυπική διαδικασία.

Η 12η και προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου ολοκληρώνεται το βράδυ της Πέμπτης με δύο παιχνίδια. Στις 7μμ στο Πανθεσσαλικό, η έκπληξη της φετινής σεζόν, ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στις 9.30μμ στη Νεάπολη ο ΠΑΟΚ έχει επικίνδυνη αποστολή κόντρα στον Ιωνικό που «καίγεται» για βαθμούς.

Η 12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου
Αρης- Λαμία 5-0

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου
Παναιτωλικός- Παναθηναϊκός 0-1
Ατρόμητος-Αστέρας 2-0
ΑΕΚ - ΟΦΗ 3-0
Λεβαδειακός- Ολυμπιακός 0-1

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου
Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα (19.00)
Ιωνικός - ΠΑΟΚ (21.30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 12 ΑΓΩΝΕΣ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 34
2. A.E.K. 28
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 24
4. ΒΟΛΟΣ 21
5. Π.Α.Ο.Κ. 19
6. ΑΡΗΣ 18
7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 15
8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 13
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 10
10. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 9
11. ΛΑΜΙΑ 9
12. ΙΩΝΙΚΟΣ 7
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 7
14. Ο.Φ.Η. 7

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13Η – ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Α΄ ΓΥΡΟΥ )

Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (16.00)
ΠΑΣ Γιάννινα – Αρης (16.00)
Λαμία – Παναιτωλικός (18.00)
Ολυμπιακός – ΑΕΚ (19.30)
ΠΑΟΚ – Βόλος (21.30)

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός (18.00)
ΟΦΗ – Λεβαδειακός (19.30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα