Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 2-0: Όλα έγιναν σε τρία λεπτά!

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 2-0: Όλα έγιναν σε τρία λεπτά!

bet365

Ο Αστέρας κατέβασε τον διακόπτη για 3', δέχτηκε δύο γκολ από τον κυνικό Ατρόμητο με τους Χατζηισαΐα στο 9' και τον Κιάταρσον στο 12'. Δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους, ένα για τους Αρκάδες.

Ο Ατρόμητος χρειάστηκε δύο στιγμές μέσα σε 3' για να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη και να ανέβει στην 7η θέση με 15 βαθμούς.

Από την άλλη, οι Αρκάδες, που είχαν την κατοχή και κάποιες καλές στιγμές στο ματς δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε κάποιο τέρμα και έμειναν στην 9η θέση και στους 9 βαθμούς, όντας στο +2 από τους Ιωνικός, Λεβαδειακό και ΟΦΗ που ισοβαθμούν στον πάτο της κατάταξης.

Έτσι ξεκίνησαν

Ο Κρις Κόλμαν σε σύστημα 4-3-3 ξεκίνησε με τους:

Γιαννιώτης κάτω από τα δοκάρια και με στόπερ τους Μαυρομμάτη, Χατζηισαϊα. σΣτο δεξί άκρο της άμυνας είχε τον Κεσχρίντα και στο αριστερό τον Αθανασίου.
Στην τριάδα των χαφ επέλεξε τους Έντερ, Έρλινγκμαρκ, Κουέν. Ο Ρομπάιγ ήταν δεξιά, ο Ροτάριου αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Κιάρτανσον

Ο Ηρακλής Μεταξάς σε 4-4-2 ξεκίνησε με τον Παπαδόπουλο στο τέρμα και τους Καστάνιο-Ζουκάνοβιτς στα στόπερ της άμυνας. Τασουλής - Γκαρντάφσκι ήταν στα άκρα της άμυνας κι οι Ιγκλέσιας-Μουνάφο στον άξονα. Σίτο, Κρέσπι ήταν στα άκτα και Ριέρα - Μπαράλες στην επίθεση.

Τρίλεπτο blackout για Αστέρα, κυνικός Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος μέσα σε... τρία (!) λεπτά κατάφερε να καθαρίσει τον Αστέρα που πλήρωσε δύο παιδικά λάθη στην άμυνά του.

Στο 9' ο Χατζηισαΐσας βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Αυτό ήταν και το πρώτο του φετινό γκολ.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ρομπάιγ, είχε εξαιρετική έμπνευση και από τα αριστερά με μπαλιά - τρύπα βρήκε τον Κιάρτανσον μέσα στην περιοχή, ο οποίος τελείωσε τη φάση για το 2-0.

Ανέβασαν στροφές οι Αρκάδες, δεν τελείωσαν τις φάσεις

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να συνέρχονται από το... σοκ των δύο γκολ, αλλά δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν κάποια φάση σε γκολ.

Στο 26' ο Σίτο είχε κεφαλιά άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Εντερ με δυνατό σουτ είδε τον Παπαδόπουλο να ακουμπάει ίσα ίσα την μπάλα και να τη στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Σίτο ήταν απειλητικός στο 31' και έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 όταν από θέση τετ α τετ είδε τον Γιαννιώτη να τον νικάει. Οι κιτρινομπλέ ήταν αυτοί που συνέχιζαν να πιέζουν χωρίς αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι στο 41' είχαν μια καλή στιγμή με τον Ρομπάιγ να κάνει τη σέντρα, βρήκε τον Ροτάριου και από εκείνον η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Παπαδόπουλου.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον Κρέσπι να κάνει μια παράλληλη σέντρα και τον Μπαράλες να είναι ένα κλικ πιο πίσω και να μην προλαβαίνει να βάλει το πόδι του.

Συνεχίστηκε το πρέσινγκ του Αστέρα, κράτησαν το μηδέν οι γηπεδούχοι

Oι παίκτες του Μεταξά μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με διάθεση να πιέσουν και να φτάσουν σε κάποιο γρήγορο γκολ. Ο Κρέσπι προσπάθησε να είναι απειλητικός, αλλά η προσπάθειά του στο 53' δεν είχε στόχο. Τρία λεπτά αργότερα του Κούεν το σουτ βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία τους στο 70', με τον Σίτο να σεντράρει από τα αριστερά και τον Κρέσπι να βρίσκει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Γιαννιώτης με τη βοήθεια του δοκαριού κράτησε το μηδέν για την ομάδα.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι. Οι γηπεδούχοι, έδιναν χώρο στον Αστέρα, ο οποίος κυκλοφορούσε την μπάλα και όσες προσπάθειες έγιναν δεν βρήκαν στόχο.

MVP: Ο Χατζηισαΐας άνοιξε το σκορ και έδειξε το δρόμο της νίκης για την ομάδα του, ενώ ήταν κολώνα στην άμυνα όταν ο Αστέρας πίεσε για το γκολ, βοηθώντας να μείνει το μηδέν.

Στο ύψος του: Ο Γιαννιώτης στο 31' και στο 70' είχε δύο σημαντικές επεμβάσεις κρατώντας ανέπαφη την εστία του και δεν επέτρεψε σε Σίτο και Κρέσπι αντίστοιχα να μειώσουν και να βάλουν την ομάδα τους στο παιχνίδι.

Αδύναμος κρίκος: Ο Σίτο στο 31' βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννιώτη. Με ψύχραιμο τελείωμα θα μείωνε σε 2-1 και θα έβαζε την ομάδα του στο παιχνίδι για την ισοπαλία. Δεν το έκανε κι ο Αστέρας μετά ό,τι κι αν έκανε δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει απειλητικός ουσιαστικά.

Η «γκάφα»: Η άμυνα του Αστέρα στο 3λεπτο των δύο γκολ ήταν... απούσα. Η γενικότερη εικόνα της και στα δύο γκολ δεν θύμισε ομάδα Super League και επέτρεψε στην κυνικότητα του Ατρόμητου να κρίνει το ματς.

Το «στραγάλι»: Ο Γκορτσίλας είχε ένα εύκολο απόγευμα στο Περιστέρι. Δεν χρειάστηκε να πάρει κάποια δύσκολη απόφαση και δεν χρειάστηκε σε κάποια στιγμή η... διαφώτιση του VAR!

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Κουέν (77΄Φριντζόνσον), Γκονζάλες (68΄Οικονομίδης), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (68΄Τζαβίδας), Ροτάριου (77΄Κλωναρίδης).

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Γκαρντάφσκι (46΄Καρμόνα), Ζουκάνοβιτς, Καστάνο, Τασουλής (68΄Άλβαρες), Σίτο, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (68΄Μπερτόγλιο), Κρέσπι, Ριέρα, Μπαράλες (57΄Μπενίτο).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα