ΑΕΚ: Τρεις με τέσσερις μήνες εκτός ο Ελίασον!

ΑΕΚ: Τρεις με τέσσερις μήνες εκτός ο Ελίασον!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Τρεις με τέσσερις μήνες εκτός ο Ελίασον!

bet365

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για το κάταγμα περόνης του Νίκλας Ελίασον, τον οποίο η ΑΕΚ αναμένεται να χάσει για τρεις με τέσσερις μήνες. Μπαίνει στο χειρουργείο σήμερα (07/11) ο Σουηδός εξτρέμ.

Άσχημα είναι τα νέα για τον Νίκλας Ελίασον στην ΑΕΚ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 26χρονου Σουηδού εξτρέμ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την πρώτη στιγμή είχαν εκφραστεί φόβοι για κάταγμα περόνης με τον ίδιο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Τρίπολης με νάρθηκα στο πόδι και από εκεί στην Αθήνα.

Τελικά το πρωί της Δευτέρας επιβεβαιώθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία από τρεις ως τέσσερις μήνες.

Ο Ελίασον υποβλήθηκε σε κάποιες εξετάσεις ακόμα το πρωί της Δευτέρας για να υπάρξει μια συνολική εικόνα του τραυματισμού του και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου το απόγευμα της Δευτέρας (07/11). Η επέμβαση θα διενεργηθεί από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου και τον γιατρό της Ένωσης, Χάρη Λάλο.

Φυσικά αυτό αποτελεί τεράστιο πλήγμα τόσο για τον ίδιο όσο και για την ΑΕΚ, με τον Σουηδό εξτρέμ να στέκεται εξαιρετικά άτυχος καθώς υπέστη τον σοβαρό αυτό τραυματισμό σε μια ανύποπτη φάση και έπειτα από ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Ζουκάνοβιτς στο οποίο δεν δόθηκε καν φάουλ. Ο τελευταίος πάντως ζήτησε συγγνώμη από τον Ελίασον μέσω των social media.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα