ΑΕΚ: Άμεσα στην Αθήνα ο Ελίασον μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

ΑΕΚ: Άμεσα στην Αθήνα ο Ελίασον μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Άμεσα στην Αθήνα ο Ελίασον μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

bet365

Ο Νίκλας Ελίασον από το νοσοκομείο στην Τρίπολη πήρε αμέσως τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάταγμα στο πόδι.

Σοκ στην ΑΕΚ με τον Νίκλας Ελίασον καθώς ο 26χρονος Σουηδός εξτρέμ στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη έπειτα από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Ζουκάνοβιτς (φάση στην οποία ο διαιτητής Φωτιάς δεν έδειξε καν φάουλ) τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης με νάρθηκα στο πόδι!

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κάταγμα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Ο Ελίασον πριν καν αναχωρήσει η αποστολή της ΑΕΚ από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είχε πάρει ήδη τον δρόμο του γυρισμού για την Αθήνα, με την Ένωση να μην έχει ακόμη κάτι περισσότερο από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Σουηδός εξτρέμ έπρεπε να επιστρέψει απευθείας στην Αθήνα και πλέον τη Δευτέρα μετά τις εξετάσεις αναμένεται και η τελική διάγνωση, με τις εκτιμήσεις πάντως, όπως προαναφέραμε, να λένε για κάταγμα. Στο πλευρό του Ελίασον στάθηκε και ο Στίβεν Τσούμπερ, όπως φυσικά σύσσωμη η οικογένεια της Ένωσης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα