Ζουκάνοβιτς σε Ελίασον: «Είμαι βαθιά στεναχωρημένος, δεν θα μπορούσα να έχω τέτοια πρόθεση»

Newsroom
Ζουκάνοβιτς σε Ελίασον: «Είμαι βαθιά στεναχωρημένος, δεν θα μπορούσα να έχω τέτοια πρόθεση»

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Έρβιν Ζουκάνοβιτς, με ανάρτηση του στο Instagram απολογήθηκε στον Νίκλας Ελίασον για το μαρκάρισμα που προκάλεσε τον τραυματισμό του και ξεκαθάρισε πως δεν είχε τέτοια πρόθεση.

Η ΑΕΚ εκτός από δύο βαθμούς έχασε και τον Νίκλας Ελίασον στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ο Σουηδός εξτρέμ τραυματίστηκε μετά από μαρκάρισμα του Έρβιν Ζουκάνοβιτς, στο οποίο δεν καταλογίστηκε ούτε φάουλ και αποχώρησε υποβασταζώμενος με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για κάταγμα περόνης.

Ο πολύπειρος Βόσνιος κεντρικός αμυντικός των Αρκάδων με ανάρτηση του στο Instagram απολογήθηκε για τον τραυματισμό που προκάλεσε στον ακραίο επιθετικό της Ένωσης και ξεκαθάρισε πως δεν είχε τέτοια πρόθεση.

Η ανάρτηση του Ζουκάνοβιτς:

«Είμαι βαθιά στεναχωρημένος που προκάλεσα τον τραυματισμό. Δεν θα μπορούσα να έχω ποτέ τέτοια πρόθεση. Σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση».

zuka-story

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα