Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Χάμες Ροντρίγκες!

Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Χάμες Ροντρίγκες!

Newsroom
Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Χάμες Ροντρίγκες!

bet365

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα, έχοντας ήδη βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta!

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της Αλ - Ραγιάν, η οποία μάλιστα ανέφερε ότι άφησε ελεύθερο τον παίκτη, ο Κολομβιανός σούπερ σταρ είναι πλέον και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta!

Μπορεί η επισημοποίηση της έναρξης της συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους» να μην υπάρχει ακόμα, ωστόσο, ο Χάμες Ροντρίγκες που βρίσκεται στην Ελλάδα από την Τρίτη έχει ήδη βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν και τη δεύτερη μεταγραφική τους «βόμβα» και τις επόμενες ώρες ο... χαμός θα κορυφωθεί με όσα συμβαίνουν με τους Κασάμι, Ομάρ και Μιλιβόγεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα