Ο Ολυμπιακός κλείνει Κασάμι και Ομάρ, το παλεύει για Μιλιβόγεβιτς!

Ο Ολυμπιακός κλείνει Κασάμι και Ομάρ, το παλεύει για Μιλιβόγεβιτς!

Newsroom
Ο Ολυμπιακός κλείνει Κασάμι και Ομάρ, το παλεύει για Μιλιβόγεβιτς!

bet365

Μεταγραφικός οργασμός στον Ολυμπιακό στο... photo finish. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ανακοινώσουν Χάμες και Μπακαμπού, υπογράφουν Κασάμι και Ομάρ και παλεύουν για 6αρι την περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Των Αντώνη Σαούλη, Δημήτρη Τομαρά

Αν κάποιος πίστευε χθες το μεσημέρι και μετά την αποκάλυψη του Gazzetta για την συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ, Χάμες Ροντρίγκες πως οι «ερυθρόλευκοι» θα έκλειναν τις μεταγραφές τους τότε θα λογάριαζε χωρίς την... διοίκηση των πρωταθλητών. Αργά χθες το βράδυ προέκυψε από την «Provence» της Γαλλίας πώς ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Μπακαμπού. Πληροφορία που επιβεβαιώθηκε μιας και ο 31χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Όμως οι εξελίξεις έτρεχαν σε όλα τα επίπεδα. Γιατί ο Ολυμπιακός την παραμονή του deadline έκλεινε 10αρι και εξτρέμ/επιθετικό αλλά έψαχνε παίκτες στον άξονα και μπακ όλες τις προηγούμενες μέρες. Και όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει σε παίκτες που ξέρει, που τους είχε και τους εμπιστεύεται.

Παϊτίμ Κασάμι

Ο Παϊτίμ Κασάμι ως ελεύθερος θα υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ηταν στην Ελλάδα, τα συμφώνησε σε όλους με τους «ερυθρόλευκους» γύρισε στην Ελβετία πήρε τα πράγματά του κι επέστρεψε στην Ελλάδα για να είναι η επόμενη μεταγραφή που θ' ανακοινωθεί μετά τους Χάμες και Μπακαμπού. Ομως ο Κασάμι είναι 8αρι και όχι... κόφτης που ψάχνει ο Ολυμπιακός ως εναλλακτική λύση του Εμβιλά.

Ομάρ Ελαμπντελαουί

Επιλογή για τα μπακ. Η Γαλατά τον αφήνει να φύγει και ο Ολυμπιακός όχι μόνο κοιτάει την περίπτωσή του, αλλά έχει αυξημένες πιθανότητες να υπογράψει κι αυτός σήμερα!

Λούκα Μιλιβόγεβιτς

Μπορεί το όνομα για την θέση «6» που έπαιζε τις τελευταίες μέρες να ήταν αυτό του Μπακαγιόκο, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν μπορεί να κλείσει άμεσα. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο τις τελευταίες ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Ολυμπιακός παλεύει την περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Του αρχηγού της Κρίσταλ Πάλας, ο οποίος στα 31 του όμως δεν έχει τον χρόνο που θα ήθελε από τον προπονητή του αγγλικού συλλόγου, Πατρίκ Βιεϊρά. Προφανώς είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση (πιθανότατα πιο δύσκολη και από αυτή του Χάμες), αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε ανοιχτή γραμμή για να προλάβουν το deadline της μεταγραφικής περιόδου και να κλείσουν τον Σέρβο χαφ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα