ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Σιντιμπέ

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Σιντιμπέ

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Σιντιμπέ

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ έφτασε μετά τα μεσάνυχτα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από την Πέμπτη θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, αποτελώντας την όγδοη προσθήκη των κιτρινόμαυρων.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Έτοιμη να ολοκληρώσει μια σημαντική μεταγραφή με την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ είναι η ΑΕΚ, η οποία από την Τρίτη είχε φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον 30χρονο Γάλλο δεξιό μπακ που έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από τη Μονακό.

Ο Σιντιμπέ αναμενόταν αργά το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ και μετά τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στις 00:40 προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση από το Παρίσι για λογαριασμό της Ένωσης, συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους του.

Ο 30χρονος μπακ, που μετράει 18 εμφανίσεις με την Εθνική Γαλλίας αποτελώντας μέλος της αποστολής των τρικολόρ που κατέκτησε το Μουντιάλ το 2018, αναχώρησε από το αεροδρόμιο απευθείας για το ξενοδοχείο. Την Πέμπτη θα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί στη συνέχεια από την ΑΕΚ.

Με τον Σιντιμπέ η ΑΕΚ προχωρά στην όγδοη προσθήκη της για τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε μετά τους Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Πινέδα, Βίντα, Μουκουντί, Ελίασον και τον Φαν Βέερτ, ο οποίος εδώ και μερικές ώρες αποτελεί και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ.

Η Equipe το βράδυ του περασμένου Σαββάτου είχε αποκαλύψει ότι η Ένωση βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με τον Γάλλο διεθνή μπακ, με τους κιτρινόμαυρους να δίνουν οριστικά τα χέρια μαζί του και να προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη με σημαντική εμπειρία σε διεθνές και συλλογικό επίπεδο.

Ο Σιντιμπέ ξεκίνησε την καριέρα του στην Τρουά και το 2012 πήρε μεταγραφή για τη Λιλ έναντι 2,5 εκατ. ευρώ. Το καλοκαίρι του 2016 η Μονακό δαπάνησε 15 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Στους Μονεγάσκους αγωνιζόταν μέχρι το φετινό καλοκαίρι κατακτώντας τον τίτλο στη Ligue 1 το 2017, ενώ ενδιάμεσα και συγκεκριμένα τη σεζόν 2019-2020 είχε αγωνιστεί στην Έβερτον με τη μορφή δανεισμού.

Φωτογραφίες από την άφιξη του Σιντιμπέ στην Αθήνα:

Ο Σιντιμπέ στην Αθήνα

Ο Σιντιμπέ στην Αθήνα

Ο Σιντιμπέ στην Αθήνα

Ο Σιντιμπέ στην Αθήνα

Ο Σιντιμπέ στην Αθήνα

Ο Σιντιμπέ στην Αθήνα

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα