ΑΕΚ: Στην Ένωση ο Σιντιμπέ, την Τετάρτη στην Αθήνα!

ΑΕΚ: Στην Ένωση ο Σιντιμπέ, την Τετάρτη στην Αθήνα!

ΑΕΚ: Στην Ένωση ο Σιντιμπέ, την Τετάρτη στην Αθήνα!

bet365

Η ΑΕΚ έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος αναμένεται αργά το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση!

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Η ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τομ Φαν Βέερτ έκλεισε και το σπουδαίο deal με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ!

Η Ένωση βρισκόταν σε πολύ καλό δρόμο για να κλείσει τη συμφωνία και με τον 30χρονο Γάλλο διεθνή δεξιό μπακ, το όνομα του οποίου είχε αποκαλύψει η Equipe, και το deal πλέον είναι οριστικό!

Ο Σιντιμπέ αποτελεί ουσιαστικά παίκτης της ΑΕΚ, με τον Γάλλο δεξιό μπακ να έρχεται αργά το βράδυ της Τετάρτης (7/9) στην Αθήνα για να ανακοινωθεί από την Ένωση!

Πρόκειται για μια σημαντική ενίσχυση στην αμυντική γραμμή της ΑΕΚ με έναν πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος εκτός από δεξιός μπακ, μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ, αλλά και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Σιντιμπέ αποτελεί την όγδοη μεταγραφική προσθήκη της ΑΕΚ μετά τους Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Βίντα, Μουκουντί, Ελίασον και Φαν Βέερτ.

Το who is who του Σιντιμπέ

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου του 1992 στην πόλη Τρουά. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομώνυμη ομάδα και το 2012 πήρε μεταγραφή για τη Λιλ έναντι 2,5 εκατ. ευρώ. Το καλοκαίρι του 2016 η Μονακό δαπάνησε 15 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Στους Μονεγάσκους αγωνιζόταν μέχρι το φετινό καλοκαίρι κατακτώντας τον τίτλο στη Ligue 1 το 2017, ενώ ενδιάμεσα και συγκεκριμένα τη σεζόν 2019-2020 είχε αγωνιστεί στην Έβερτον με τη μορφή δανεισμού.

Ο Σιντιμπέ μετράει 18 συμμετοχές με την Εθνική Γαλλίας, σκοράροντας και ένα γκολ. Μάλιστα αποτελούσε μέλος της Εθνικής Γαλλίας που κατέκτησε το Μουντιάλ του 2018, έχοντας μία συμμετοχή στο τουρνουά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα