ΑΕΚ: Έρχεται Αθήνα ο Ελίασον, υπογράφει πολυετές συμβόλαιο

ΑΕΚ: Έρχεται Αθήνα ο Ελίασον, υπογράφει πολυετές συμβόλαιο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έρχεται Αθήνα ο Ελίασον, υπογράφει πολυετές συμβόλαιο

bet365

Ο Νίκλας Ελίασον αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta. Τελικά πολυετές το συμβόλαιο που πρόκειται να υπογράψει ο 26χρονος Σουηδός εξτρέμ.

Έτοιμη να ολοκληρώσει την έκτη της μεταγραφική προσθήκη για το φετινό καλοκαίρι είναι η ΑΕΚ με το deal για τον Νίκλας Ελίασον της γαλλικής Νιμ.

Το Gazzetta είχε αποκαλύψει πριν μερικές εβδομάδες ότι ο 26χρονος Σουηδός εξτρέμ της Νιμ βρισκόταν ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ και με εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη η Ένωση με πρόταση άνω των 2 εκατ. ευρώ προχώρησε σε συμφωνία με τον γαλλικό σύλλογο για την απόκτησή του, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta.

Όπως σας είχαμε αναφέρει, ο Ελίασον αναμενόταν μέσα στο επόμενο 48ωρο στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, με την άφιξή του να προγραμματίζεται για σήμερα την Κυριακή (28/8) το μεσημέρι.

Αρχικά, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο Ελίασον θα υπέγραφε για τρία χρόνια, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο Σουηδός ακραίος πιθανότατα θα βάλει τελικά την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο, διάρκειας τεσσάρων ή πέντε ετών. Κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί με την παρουσία του στην Αθήνα.

Ο Ελίασον θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ, μπαίνοντας κατευθείαν στις προπονήσεις. Όπως τονίσαμε και χθες, ο Σουηδός εξτρέμ έχει πραγματοποιήσει καλοκαιρινή προετοιμασία με τη Νιμ, ενώ είχε συμμετοχή και στα δύο πρώτα ματς πρωταθλήματος με τη γαλλική ομάδα.

Πρόκειται για έναν γρήγορο winger που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πτέρυγα και να πάρει όλη την πλευρά, σύμφωνα με όσα έχει δείξει τόσο συνολικά στην καριέρα του όσο και στην τελευταία του σεζόν με τη Νιμ. Δυνατό του σημείο, όπως φαίνεται και από τα στατιστικά του, είναι οι ασίστ.

Ο Ελίασον θα αποτελέσει, όπως αναφέραμε στην αρχή, το έκτο απόκτημα της ΑΕΚ στην καλοκαιρινή περίοδο που διανύουμε μετά τους Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Πινέδα, Βίντα και Μουκουντί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα