ΑΕΚ: Κοντά σε Ελίασον!

ΑΕΚ: Κοντά σε Ελίασον!

ΑΕΚ: Κοντά σε Ελίασον!

bet365

Απόλυτη επιβεβαίωση του Gazzetta για ΑΕΚ και Νίκλας Ελίασον! Η Ένωση κατέθεσε προσφορά στη Νιμ πάνω από 2 εκατ. ευρώ και είναι κοντά σε συμφωνία για τον 26χρονο Σουηδό εξτρέμ!

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Πολύ κοντά στην απόκτηση του παίκτη που έψαχνε για το δεξί άκρο είναι η ΑΕΚ καθώς βρίσκεται σε καλό δρόμο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νίκλας Ελίασον από τη Νιμ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta!

Το Gazzetta στις 8 Αυγούστου είχε αποκαλύψει ότι ο 26χρονος Σουηδός εξτρέμ της Νιμ παρέμενε ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, η οποία είχε ενεργοποιηθεί ξανά για την περίπτωσή του νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι αλλά οι αξιώσεις του γαλλικού συλλόγου ήταν μεγάλες.

Τελευταία η ΑΕΚ επανήλθε για τον Ελίασον με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει εντολή για διαπραγμάτευση με τη Νιμ για την αγορά του. Οι κιτρινόμαυροι κατέθεσαν πρόταση που ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ και είναι κοντά σε συμφωνία με τη Νιμ!

Η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται φυσικά και με τη σύμφωνη γνώμη του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος ζήτησε να γίνει ό,τι ήταν δυνατό να αποκτηθεί καθώς ο Ελίασον πρόκειται για έναν εξτρέμ που καλύπτει ακριβώς τα «θέλω» του Αργεντινού προπονητή, έχοντας μάλιστα την ικανότητα να αγωνιστεί τόσο στη δεξιά όσο και στην αριστερή πτέρυγα.

Έτσι ο Μελισσανίδης μετέφερε στους υπεύθυνους του αγωνιστικού σχεδιασμού να προχωρήσουν την υπόθεση και η πρόταση άνω των 2 εκατ. ευρώ που κατατέθηκε, φέρνει την ΑΕΚ να οδεύει για οριστικό deal με τη Νιμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση είχε προσπαθήσει πολύ την περίπτωση του Ελίασον από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν ο 26χρονος Σουηδός εξτρέμ ψαχνόταν να φύγει έπειτα από τον υποβιβασμό της Νιμ, αλλά δεν κατέστη δυνατό να κλείσει το deal. Φέτος, ο παίκτης επιδίωκε ξανά την έξοδο, ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας ζητούσε πολλά χρήματα στην αρχή του καλοκαιριού, αλλά τελικά η δυναμική επιστροφή της ΑΕΚ ξεκλείδωσε την υπόθεση.

Ο Ελίασον είναι 26 ετών, είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί σε όλη τη δεξιά αλλά και την αριστερή πλευρά. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Φάλκενμπεργκ, έπειτα πήγε στην ΑΪΚ και στη συνέχεια στη Νόρκεπινγκ. Από εκεί το 2017 πήρε μεταγραφή 2 εκατ. ευρώ στην Μπρίστολ Σίτι, ενώ πριν δύο χρόνια η Νιμ δαπάνησε 3 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Την πρώτη χρονιά με τη Νιμ στη Ligue 1 είχε συνολικά 33 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ την περσινή σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας ο Ελίασον σε 39 ματς σκόραρε επτά τέρματα και είχε και επτά ασίστ. Με την Μρίστολ Σίτι σε τρία χρόνια σε 95 ματς είχε επτά γκολ και 21 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα