Άοσμαν-Ιωνικός: Το παρασκήνιο της μεγάλης επιστροφής 

Άοσμαν-Ιωνικός: Το παρασκήνιο της μεγάλης επιστροφής 

Άοσμαν-Ιωνικός: Το παρασκήνιο της μεγάλης επιστροφής 

bet365

Ο Άοσμαν επέστρεψε στον Ιωνικός, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzeta και σας παρουσιάζουμε το παρασκήνιο πίσω από τη μεγάλη επιστροφή και τους λόγους που η οικογένεια Τσιριγώτη παραμέρισε τον εγωισμό της.

Η υπόθεση «Άοσμαν» στον Ιωνικό είχε πολλά επεισόδια. Κάποια τα είδαμε να... διαδραματίζονται και κάποια επεισόδια έμειναν κλειδωμένα στο ντουλάπι. Εμειναν στο σενάριο. Μέχρι, τελικά, να φτάσουμε στο βράδυ της 17ης Αυγούστου κι ο Σύριος μεσοεπιθετικός να επιστρέψει στη Νίκαια, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta.

Πάμε να πάρουμε τα επεισόδια με τη σειρά...

11/5: Σας είχαμε παρουσιάσει την είδηση με τίτλο: «Η σπουδαία κίνηση με την παραμονή του Άοσμαν και το "αύριο" στον Ιωνικό».

Τότε, υπήρχε η απόλυτη βεβαιότητα σε όλες τις πηγές μας ότι ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα. Εξάλλου, δεν γινόταν να ήταν αλλιώς τα πράγματα αφού πριν φύγει για τη Γερμανία, ο Σύριος είχε δώσει το λόγο του ότι θα ανανεώσει. Η υπογραφή του θα έμπαινε στο συμβόλαιο όταν θα ερχόταν για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία στις 26/6.

Περνάει ένας μήνας και ενώ ο παίκτης είναι στο τηλέφωνο με τους ανθρώπους της ομάδας, τους οποίους και διαβεβαίωνε ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα, ήρθε στα χέρια του μια πρόταση από την Τουρκία και την Αδάνα Ντερμισπόρ του Μάριο Μπαλοτέλι, η οποία ήταν πολύ μεγαλύτερη απ' αυτήν του Ιωνικού.

21/6: Οι Τούρκοι γράφουν ότι «Ο Αοσμαν συμφώνησε με την Αδάνα Ντερμισπόρ». Ετσι κι έγινε.

22/6: Από το «έρχομαι μην ανησυχείτε» στην... Τουρκία». Μ' αυτό το κείμενο σάς είχαμε παρουσιάσει το χρονικό μέχρι να πάει στην Ντερμισπόρ. Τότε, μάλιστα, από τη Νίκαια έλεγαν ότι ο παίκτης είχε ήδη εισπράξει προκαταβολή για το νέο του συμβόλαιο.

Δεν είναι κρυφό ότι η κίνηση του Άοσμαν είχε στεναχωρήσει τους ανθρώπους της ομάδας σε διοικητικό και τεχνικό επίπεδο.

Από τη στιγμή, όμως, που ο παίκτης είχε καταλάβει ότι δεν θα μείνει στην ομάδα της Τουρκίας καθότι είδε να μην τηρούνται κάποιες υποσχέσεις, η οικογένεια Τσιριγώτη παραμέρισε τον εγωισμό της, έβαλε πάνω απ' όλα το κοινό καλό και έτσι προχώρησε στην κίνηση με την επιστροφή του Σύριου στην ομάδα.

Επίσης, οι Γιάννης και Τάκης Τσιριγώτης δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να τον δουν να φοράει τη φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας, καθώς υπήρχε ενδιαφέρον από κάποιες της επαρχίας γι' αυτόν. Ήταν προσωπικό στοίχημα για εκείνους, ο Ιωνικός να είναι η μόνη επιλογή του παίκτη στην κατηγορία. Και γι' αυτό οδηγήθηκαν σε μια ακόμα υπέρρβαση από τη στιγμή που τα χρήματα από το στοίχημα ακόμη αγνοούνται.

Κλειδί στην υπόθεση ήταν κι ο Θοδωρής Τσιριγώτης, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα είχε καθημερινή επικοινωνία με τον παίκτη.

Τονίζουμε εδώ ότι ο MVP του περσινού πρωταθλήματος, έμεινε ελεύθερος από την Ντερμισπόρ, δεν έρχεται ως δανεικός όπως πολλοί μπορεί να πιστεύουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα