Άοσμαν: Επίσημη η επιστροφή του στον Ιωνικό

Άοσμαν: Επίσημη η επιστροφή του στον Ιωνικό

Άοσμαν: Επίσημη η επιστροφή του στον Ιωνικό

bet365

Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος, Αίας Άοσμαν επιστρέφει και επίσημα στον Ιωνικό επιβεβαιώνοντας στο απόλυτο το ρεπορτάζ του Gazzetta!

Το σίριαλ με τον Αίας Άοσμαν και τον Ιωνικό είχε πολλά επεισόδια αυτό το καλοκαίρι. Αρχικά, φαινόταν ότι ο Σύριος θα παραμείνει στην ομάδα. Τελικά, ο ίδιος προτίμησε την Τουρκία και την Ντεμίρσπορ.

Ωστόσο, οι δύο πλευρές είχαν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας την τελευταία εβδομάδα. Οι μεταξύ τους διαφορές ξεπεράστηκαν και μία απολύτως επιτυχημένη συνεργασία θα έχει και συνέχεια, οπως σας ενημέρωσε το Gazzetta.

Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος, είναι στην Ελλάδα από το βράδυ της Τετάρτης (17/8) και εφόσον ρυθμίστηκαν τα τυπικά, έπεσα οι υπογραφές κι η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την επιστροφή του, με το συμβόλαιο να έχει διάρκεια έναν χρόνο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αίας Άοσμαν, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο Αίας ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ από την ομάδα μας. Οι δρόμοι μας μπορεί να χωρίστηκαν για λίγο, αλλά ο Σύριος μεσοεπιθετικός έδειξε την επιθυμία του και το δέσιμό του με τον Ιωνικό, επιστρέφοντας τελικά στην ομάδα μας.

Η συνεργασία των δύο πλευρών και η κοινή πορεία, συνδυάστηκε με επιτυχίες. Ο Ιωνικός στην επιστροφή του στην κατηγορία όπου ανήκει τερμάτισε στην 7η θέση και έδειξε πως ήρθε για να μείνει. Σε αυτή την εξαιρετική σεζόν, ο Αίας Άοσμαν ήταν εκ των πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών και συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία.

Κατέγραψε 34 συμμετοχές με 8 γκολ και 11 ασίστ, προσφέροντας πολλά highlights μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις, είχαν και ως αποτέλεσμα να ανακυρηχθεί ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της σεζόν στην Super League!

Αίας Άοσμαν, καλώς όρισες και πάλι στην οικογένεια του Ιωνικού και σου ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες και υγεία!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα