Ιωνικός-Άοσμαν: Από το «έρχομαι μην ανησυχείτε» στην... Τουρκία

Ιωνικός-Άοσμαν: Από το «έρχομαι μην ανησυχείτε» στην... Τουρκία

Ιωνικός-Άοσμαν: Από το «έρχομαι μην ανησυχείτε» στην... Τουρκία

bet365

Ο Αΐας Άοσμαν διαβεβαίωνε από το Μάιο τους ανθρώπους του Ιωνικού ότι θα υπογράψει το διετές συμβόλαιο που του πρότειναν. Μάλιστα είχε δώσει το λόγο του ότι την Δευτέρα (26/6) θα ήταν στην Ελλάδα και τελικά συμφώνησε με ομάδα της Τουρκίας.

Ο Αΐας Άοσμαν είχε δώσει το λόγο του στους ανθρώπους του Ιωνικού ότι θα συνεχίσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν λέγοντας «ναι» στη γενναία αύξηση των απολαβών που του πρότεινε η διοίκηση Τσιριγώτη. Του είχε γίνει πρόταση για διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές πάνω από 150.000 ευρώ συν μπόνους.

Από το Gazzetta, μάλιστα, είχα διαβάσει στις 11 Μαΐου ότι οι άνθρωποι της Νίκαιας κατάφεραν μια σημαντική κίνηση για την επόμενη σεζόν με την παραμονή του Σύριου.

Ο Δημήτρης Σπανός τον περίμενε στην Ελλάδα την ερχόμενη Δευτέρα ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ενταχθεί στις προπονήσεις.

Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα έστελνε videos στους ανθρώπους της ομάδας για το πρόγραμμα που ακολουθούσε κατά την παραμονή του στη Γερμανία.

Τελικά, λίγες μέρες πριν έρθει στην Ελλάδα, έκλεισε στην Τουρκία και στην Αδάνα Ντερμισπόρ με τον ίδιο να δείχνει ότι αθετεί το λόγο του ως προς τον Ιωνικό, με τον οποίο πέρυσι πραγματοποίησε ονειρεμένη σεζόν. Μάλιστα πληροφορίες από τη Νίκαια θέλουν τον παίκτη να έχει στα χέρια του και προκαταβολή για το νέο συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα