Άοσμαν: Υπέγραψε στην Ντεμίρσπορ του Μπαλοτέλι

Άοσμαν: Υπέγραψε στην Ντεμίρσπορ του Μπαλοτέλι

Newsroom
Άοσμαν: Υπέγραψε στην Ντεμίρσπορ του Μπαλοτέλι

bet365

Ο MVP της Super League, Αίας Άοσμαν, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Ιωνικό υπέγραψε στην Άδανα Ντεμίρσπορ, στην οποία θα έχει συμπαίκτη τον Μάριο Μπαλοτέλι και προπονητή τον Βιντσέντζο Μοντέλα.

Ο Αίας Άοσμαν λίγες ώρες μετά την ανάδειξη του ως MVP της Super League Interwetten που ολοκληρώθηκε αποτελεί επίσημα παρελθόν από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Σύριος μεσοεπιθετικός αν και ήταν κοντά στην ανανέωση του με τον Ιωνικό, εν τέλει πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και συμφώνησε να επιστρέψει στην Άδανα Ντεμίρσπορ, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2019/20, όταν η ομάδα βρισκόταν στη δεύτερη κατηγορία.

Οι Τούρκοι ανακοίνωσαν την Πέμπτη (30/6) τη μονοετή συμφωνία τους με τον 27χρονο, ο οποίος θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του πρώην κόουτς των Ρόμα, Μίλαν και Σεβίλλη, Βιντσέντζο Μοντέλα, ενώ συμπαίκτης του θα είναι ο Ιταλός πρώην διεθνής επιθετικός, Μάριο Μπαλοτέλι. Την προηγούμενη σεζόν ήταν ο ηγέτης του Ιωνικού του Δημήτρη Σπανού, έχοντας οκτώ γκολ και έντεκα ασίστ σε 34 συμμετοχές.

@Photo credits: Twitter: Adana Demirspor
 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα