Ζοβάνε Καμπράλ: Παραμένει στο κόλπο ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ζοβάνε Καμπράλ: Παραμένει στο κόλπο ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

bet365

Στην Πορτογαλία διατηρούν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της απόκτησης του Καμπράλ, για τον οποίο όμως ενδιαφέρεται κι η Βαγιαδολίδ του Ρονάλντο.

Σύμφωνα με την Record, στο παιχνίδι για την απόκτηση του Ζοβάνε Καμπράλ έχει μπει κι η Βαγιαδολίδ. Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι η ομάδα στην οποία πρόεδρος είναι ο Ρονάλντο, προσφέρει ως και 2.000.000 ευρώ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ώστε να τον κάνει δικό της.

Το συμβόλαιο του παίκτη με τα «λιοντάρια» εκπνέει το 2023 και είναι λογικό ο σύλλογος να θέλει να τον πουλήσει φέτος ώστε να μην τον χάσει τσάμπα.

Πάντως, το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η «αγγλική Μπέρνλι κι ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα θέλουν τον Καμπράλ». Τον Ιούλιο, φαινόταν ότι οι πρωταθλητές είχαν φουλάρει για την απόκτησή του . Πριν λίγες μέρες δημοσιεύματα ήθελαν την Μπέρνλι να τα έχει βρει με την Σπόρτινγκ αλλά όχι και με τον παίκτη.

Στη συνέχεια, γίνεται αναφορά στις δηλώσεις του προπονητή της Σπόρτινγκ, μετά τη νίκη επί της Ρίο Άβε. Ο Αμορίμ τόνισε ότι «είναι επιθυμία του παίκτη να είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ήταν δική του απόφαση».

Ο 24χρονος, με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι, μετράει 97 συμμετοχές με την Σπόρτινγκ, έχοντας 21 γκολ και 17 ασίστ, ενώ στη Λάτσιο έπαιξε μόλις σε 4 ματς προλαβαίνοντας ωστόσο να βάλει ένα γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα