Ολυμπιακός: Φουλ για Καμπράλ (vid)

Ολυμπιακός: Φουλ για Καμπράλ (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός: Φουλ για Καμπράλ (vid)

bet365

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ο Νο1 στόχος των «ερυθρολεύκων» για περαιτέρω ενίσχυση.

Σε πρώτο πλάνο έχει περάσει για τον Ολυμπιακο η περίπτωση του Ζοβάνε Καμπράλ και ο 24χρονος φαίνεται πως είναι ο Νο1 στόχος των «ερυθρολεύκων» για τα άκρα.

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι (5 φορές διεθνής) έπαιζε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στη Λάτσιο με τη μορφή του δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, της οποίας αποτελεί «απόφοιτο» των ακαδημιών της.

Πρωταθλητής Πορτογαλίας το 2021 με τα «λιοντάρια» και Κυπελλούχος το 2019,συνολικά μετρά με τη φανέλα τους 97 εμφανίσεις, 21 γκολ 17 ασίστ.

Ο ύψους 1.74 γρήγορος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με το club της Πορτογαλίας ως το επόμενο καλοκαίρι και βρίσκεται στο «στόχαστρο» και άλλων ομάδων, οι «ερυθρόλευκοι» όμως τον έχουν στην κορυφή της λίστας τους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα