Καμπράλ: Συμφώνησαν Μπέρνλι - Σπόρτινγκ για τον εξτρέμ που ήθελε ο Ολυμπιακός, «χάσμα» με τον παίκτη

Newsroom
Καμπράλ: Συμφώνησαν Μπέρνλι - Σπόρτινγκ για τον εξτρέμ που ήθελε ο Ολυμπιακός, «χάσμα» με τον παίκτη

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ποροτογαλία και το Νησί η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, συμφώνησε με τη Μπέρνλι για την αγορά του Ζοβάνε Καμπράλ, που απασχόλησε τον Ολυμπιακό. Διαφορά των Clarets με τον εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι.

H περίπτωση του Ζοβάνε Καμπράλ είναι από αυτές που έπαιξαν δυνατά στην μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης. Μάλιστα οι Πειραιώτες έψαξαν την περίπτωση του μέχρι πρόσφατα, όπως και η Μπεσίκτας, όμως ο διεθνής ακραίος επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι φαίνεται πως οδεύει στο Νησί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ποροτογαλία και την Αγγλία ο 24χρονος εξτρέμ είναι κοντά στη μεταγραφή του στη Μπέρνλι. Οι Clarets έχουν φτάσει σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία αξίωνε περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη και η ομάδα της Championship προσέφερε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ συν ακόμα ένα με τη μορφή μπόνους.

Το «deal» πάντως δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς ο παίκτης ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με τoυς Άγγλους. Ο Καμπράλ είχε συμβόλαιο με απολαβές 200.000 ευρώ στα «Λιοντάρια», η Μπέρνλι να του προσφέρει 800.000 ευρώ, αλλά αυτός απαιτεί πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Αν κλείσει το «deal» ο 24χρονος εξτρέμ θα γίνει από τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες των Clarets.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα