ΠΑΟΚ: Ο ξεχωριστός δρόμος του Μιχαηλίδη (vid)

ΠΑΟΚ: Ο ξεχωριστός δρόμος του Μιχαηλίδη (vid)

ΠΑΟΚ: Ο ξεχωριστός δρόμος του Μιχαηλίδη (vid)

bet365

O Γιάννης Μιχαηλίδης δίνει καθημερινά τον δικό του αγώνα προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο ΠΑΟΚ, μετά και την ενσωμάτωση στις προπονήσεις του Ιβάν Νέσμπεργκ, μετράει πέντε κεντρικούς αμυντικούς (Ινγκασον, Κάργας, Μιχάι, Νέσμπεργκ, Κουλιεράκης) και περιμένει τον έκτο (Μιχαηλίδη) να ολοκληρώσει το διάστημα της αποθεραπείας και μετά από περίπου ένα δίμηνο να μπει κι αυτός στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Το πρωινό πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάβανε σκληρή δουλειά στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, ενώ υπάρχει και απογευματινή προπόνηση. Κανονική… προετοιμασία θυμίζει αυτές τις ημέρες στο προπονητικό του «Δικεφάλου».

Το πρωί της Πέμπτης (4/8) η κάμερα του ΠΑΟΚ TV εστίασε πάνω στον Γιάννη Μιχαηλίδη, καθώς ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός πάτησε στο γήπεδο ακόμα μια ημέρα ακολουθώντας πιστά το δικό του ξεχωριστό πρόγραμμα.

Δείτε το video:

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα