ΠΑΟΚ: Διπλή προπόνηση με Νέσμπεργκ, αλλά χωρίς Τσιγγάρα

ΠΑΟΚ: Διπλή προπόνηση με Νέσμπεργκ, αλλά χωρίς Τσιγγάρα

ΠΑΟΚ: Διπλή προπόνηση με Νέσμπεργκ, αλλά χωρίς Τσιγγάρα

bet365

Με νέο πρόσωπο τον Ιβάν Νέσμπεργκ, αλλά τον Χάρη Τσιγγάρα να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ολοκληρώθηκαν οι διπλές προπονήσεις της Τρίτης (2/8) για τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Νέσμπεργκ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση μαζί με την ομάδα του ΠΑΟΚ, αντίθετα εκτός προπονήσεων θα μείνει για τις επόμενες ημέρες ο Χάρης Τσιγγάρας, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Ένα πρόβλημα που ο 21χρονος μέσος έχει εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να χρειάζεται ειδική θεραπεία προκειμένου να αποφύγει το χειρουργείο.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται και πάλι σε διαδικασία προετοιμασίας για την έναρξη των εγχώριων υποχρεώσεών του, επέστρεψαν και οι διπλές προπονήσεις, ώστε η ομάδα να… πατήσει γκάζι και να βελτιώσει τις ατέλειές της.

Νέο πρόσωπο στη Νέα Μεσημβρία ο Ίβαν Νέσμπεργκ που ήρθε όντας ήδη σε αγωνιστικούς ρυθμούς με την πρώην ομάδα του και μπήκε απευθείας στο πρόγραμμα του Ραζβάν Λουτσέσκου . Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του δούλεψαν σε φυσική κατάσταση, κατοχή, κυκλοφορία σε μικρό χώρο, ανάπτυξη και τελειώματα.

Στις προπονήσεις της Τρίτης (02.08) δεν συμμετείχε ο Χάρης Τσιγγάρας, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς – πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε όλο το προηγούμενο διάστημα – και αποφασίστηκε να μείνει εκτός για λίγες μέρες προκειμένου ν’ ακολουθήσει ειδική θεραπεία.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα προπονείται κανονικά, ενώ σε φάση σταδιακής επανένταξης βρίσκεται κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Ράφα Σοάρες έμεινε στο φυσικοθεραπευτήριο για αποθεραπεία κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνεχίζει το δικό του δρόμο προς την επιστροφή».

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα