ΠΑΟΚ: Ημέρες… Ολλανδίας θυμίζει στη Νέα Μεσημβρία (vid)

ΠΑΟΚ: Ημέρες… Ολλανδίας θυμίζει στη Νέα Μεσημβρία (vid)

ΠΑΟΚ: Ημέρες… Ολλανδίας θυμίζει στη Νέα Μεσημβρία (vid)

bet365

Στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες προσπαθούν μέσα από τη δουλειά να ξεπεράσουν το σοκ του αποκλεισμού από την Ευρώπη και να παρουσιαστούν καλύτεροι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι συνθήκες στο αθλητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία θυμίζουν… Ολλανδία και το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Η σημερινή προπόνηση περιείχε ασκήσεις με τελειώματα φάσεων αλλά και…αρκετό τρέξιμο για τους ποδοσφαιριστές.

Οι «ασπρόμαυροι», ουσιαστικά, ακολουθούν ένα δεύτερο στάδιο προετοιμασίας επί ελληνικού εδάφους (έγινε προσπάθεια να βρεθεί η ομάδα στην Κύπρο για ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού δίχως αποτέλεσμα) με το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Μόνο μέσα από τη δουλειά θα μπορέσουν στον ΠΑΟΚ να ξεπεράσουν το σοκ του αποκλεισμού από την Ευρώπη και να εμφανίσουν μια καλύτερη εικόνα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εκτός από τις ασκήσεις αντοχής με την μπάλα στα πόδια και στα τελειώματα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δουλεύει με τους παίκτες του αρκετά και στο τακτικό κομμάτι, ιδιαίτερα στο κομμάτι της ανάπτυξης αλλά και της ανασταλτικής λειτουργίας.

Αυτό το διάστημα εκτός προπόνησης είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης του, ο Ράφα Σοάρες και ο Χάρης Τσιγγάρας, οι οποίοι συνεχίζουν το πρόγραμμα θεραπείας τους, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα