Ντίκο: «Ξέρω τον Τοράλ, ο ΟΦΗ έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για μένα»

Ντίκο: «Ξέρω τον Τοράλ, ο ΟΦΗ έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για μένα»

Newsroom
Ντίκο: «Ξέρω τον Τοράλ, ο ΟΦΗ έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για μένα»

bet365

Ο Νουά Ντίγκο έφτασε στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ και μετρά αντίστροφα ώστε να γίνει παίκτης των Κρητικών.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ βρίσκεται πλέον ο Νουά Ντίκο και πλέον μετρά αντίστροφα ο χρόνος ώστε να γίνει παίκτης των Κρητικών. Το club έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 30χρονο φορ που έπαιζε στην Μαλάτιασπορ και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι και αύριο. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο team manager Σάββας Τσαμπούρης και ο εκπρόσωπος Τύπου Μανώλης Βογιατζάκης, ενώ μαζί τους ήταν και ο Σαμουελ Γιοχού.

...

Εκείνος από την πλευρά του έδωσε το «στίγμα» του. «Ο ΟΦΗ έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για μένα και τις επόμενες ημέρες θα έχω την ευκαιρία να μάθω περισσότερα για την χώρα και το πρωτάθλημα», σχολίασε αρχικά ο έμπειρος επιθετικός. Και μετά αναφέρθηκε στον Τζον Τοράλ που ξέρει πολύ καλά από την κοινή τους παρουσία στη Χαλ. «Γνωρίζω τον Τοράλ με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες, έχω παίξει αντίπαλος με τον Ντιουσέ και πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. Η παρουσία μου στην Αγγλία ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με βοήθησε πάρα πολύ στην εξέλιξη της καριέρας μου».
...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα