Οι Τοράλ και Ντίκο ήταν συμπαίκτες στη Χαλ και τώρα θα «βρεθούν» στον ΟΦΗ (vids)

Οι Τοράλ και Ντίκο ήταν συμπαίκτες στη Χαλ και τώρα θα «βρεθούν» στον ΟΦΗ (vids)

Newsroom
 Οι Τοράλ και Ντίκο ήταν συμπαίκτες στη Χαλ και τώρα θα «βρεθούν» στον ΟΦΗ (vids)

bet365

Ο Ντίκο που αναμένεται να υπογράψει στον ΟΦΗ ξέρει πολύ καλά τον Τοράλ, με τον οποίο πέρασαν δύο σεζόν στη Χαλ και μάλιστα «βρέθηκαν» σε τέσσερα γκολ της αγγλικής ομάδας.

Στην «πραγματικότητα» του ΟΦΗ βρίσκεται από σήμερα (2/8) ο Νουά Ντίκο, καθώς ο 30χρονος φορ θα συνεχίσει στους Κρητικούς (έφτασε ήδη στο νησί). Ετσι θα συνυπάρξει εκ νέου με τον Γιον Τοράλ, καθώς οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στη Χαλ.

Μάλιστα από την αγγλική ομάδα αποκτήθηκαν την ίδια χρονική περίοδο, καλοκαίρι του 2017, και αμφότεροι αποχώρησαν τρία χρόνια μετά. Ενδιάμεσα ο δεύτερος έπαιξε δανεικός στη Φίτεσε (2019/20), αλλά η ουσία είναι πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός και ο στράικερ από το Μάλι γνωρίζονται πάρα πολύ καλά, κάτι που θα βοηθήσει τα μέγιστα στην προσαρμογή του δεύτερου.

Συνολικά έπαιξαν ταυτόχρονα σε 27 παιχνίδια της Χαλ και μάλιστα «βρέθηκαν» σε τέσσερα τέρματά της, όπου στα δύο σκόραρε ο Ντίκο μετά από ασίστ του Τοράλ και σε ισάριθμα οι ρόλοι «αντιστράφηκαν».

Δείτε τη συνεργασία τους στο 2-2 της Χαλ με τη Σουόνσι τον Απρίλιο του 2019, όπου ο Ντίκο διαμόρφωσε στο 84’ το μετέπειτα τελικό σκορ ύστερα από παράλληλη του Τοράλ.

Και εκείνη στο παιχνίδι με τη Φούλαμ που έληξε με το ίδιο σκορ τον Δεκέμβριο του 2017, όπου ο Τορά πέρασε την κάθετη για τον Ντίκο και εκείνος διπλασίασε τα τέρματα της Χαλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα