Νουά Ντικό: Σήμερα στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ (vid)

Νουά Ντικό: Σήμερα στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ (vid)

Newsroom
Νουά Ντικό: Σήμερα στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ (vid)

bet365

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Νουά Ντικό, με τον παίκτη να αναμένεται σήμερα το μεσημέρι στην Κρήτη για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει.

Ο επιθετικός από το Μάλι, Νουά Ντικό, αναμένεται να αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή του ΟΦH στο φετινό θερινό μεταγραφικό παζάρι.

Ο 30χρονος, που έμεινε ελεύθερος από την Μαλάτιασπορ (15 ματς, 4 γκολ) αναμένεται σήμερα στις 15.40 στο Ηράκλειο, θα περάσει από ιατρικά και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Αφρικανός στράικερ, έχει μεγάλη εμπειρία από την Championship καθώς με την Γουλβς μέτρησε σε 160 ματς, 34 γκολ και 15 ασίστ. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Χαλ (54 ματς, 7 γκολ, 4 ασίστ), Γκαζιάντεσπορ (47 ματς, 5 γκολ, 2 ασίστ), Μπλάκπουλ (38 ματς, 9 γκολ, 1 ασίστ), Φίτεσε (22 ματς, 5 γκολ 3 ασίστ), Ρόδεραμ (6 ματς, 6 γκολ, 2 ασίστ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα