Ολυμπιακός: Σε προχωρημένες επαφές με τον Καγιέχα, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ολυμπιακός: Σε προχωρημένες επαφές με τον Καγιέχα, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Newsroom
Ολυμπιακός: Σε προχωρημένες επαφές με τον Καγιέχα, σύμφωνα με τους Ισπανούς

bet365

Σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Xάβι Καγιέχα, όπως τονίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

O Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, o οποίος θα αντικαταστήσει τον Πέδρο Μαρτίνς μετά τη βαριά ήττα από Μακάμπι Χάιφα και τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Champions League. Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι Πειραιώτες είναι αυτή του Ισπανού προπονητή, Χαβιέρ Καγιέχα. Σύμφωνα μάλιστα με ισπανικά ΜΜΕ και τον δημοσιογράφο του «Athletic», Αλβάρο Ρομέο, οι δυο πλευρές βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένες επαφές, ενώ δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο 44χρονος βρίσκεται στην Αθήνα.

Ο πρώην τεχνικός των Βιγιαρεάλ, Αλαβές και Αλ Σαμπάμπ βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών αλλά δεν «παίζει» μόνος του. Μεταξύ άλλων ο Ολυμπιακός εξετάζει και τον 39χρονο πρώην τεχνικό της Χάντερσφιλντ και άλλοτε άμεσου συνεργάτη του Μαρσέλο Μπιέλσα στη Λιντς, Κάρλος Κορμπεράν, ενώ έχουν ακουστεί και οι περιπτώσεις των Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο Μότα, Πέπε Μπορδαλάν και Σλάβεν Μπίλιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα