Ολυμπιακός: Διαρκείς επαφές με ζητούμενο να κλείσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα ο νέος τεχνικός

Ολυμπιακός: Διαρκείς επαφές με ζητούμενο να κλείσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα ο νέος τεχνικός

Ολυμπιακός: Διαρκείς επαφές με ζητούμενο να κλείσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα ο νέος τεχνικός

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του προπονητές από Ισπανία και Ιταλία με τον Ντε Τσέρμπι να παραμένει διακαής πόθος του. Στόχος να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Πέδρο Μαρτίνς την άλλη εβδομάδα.

Στα γραφεία του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα και μετά έχουν αρχίσει να... σκάνε το ένα μετά το άλλο ονόματα από Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και όχι μόνο ενώ οι πληροφορίες από την πρώτη στιγμή μιλούσαν για επιλογή είτε από την Ιβηρική είτε από την Ιταλία. Όπως έχετε διαβάσει στο Gazzetta ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι είναι ένας προπονητής που είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον 43τεχνικό που αποχώρησε από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και είναι και ένας προπονητής με ζήτηση στην Ιταλία, τη χώρα του.

Είναι όμως ένας διακαής πόθος της διοίκησης του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να φέρεται να ζητά λίγο παραπάνω χρόνο από τον πειραϊκό σύλλογο για την τελική του απόφαση. Προφανώς το ιδανικό για τους ανθρώπους των Πειραιωτών θα ήταν να κλείσουν τον Ιταλό ή έναν προπονητή που έχουν σε μεγάλη εκτίμηση, όπως αυτόν.

Το όνομα του 39χρονου Κάρλος Κορμπεράν, άλλοτε τεχνικού της Χάντερσφιλντ και βοηθού του Μπιέλσα στη Λιντς επίσης έχει βγει στο προσκήνιο για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Είναι ένας προπονητής που αρέσει σε αρκετούς στον σύλλογο και κατά άλλες πηγές έχει ανέβει στη λίστα για τη διαδοχή του Μαρτίνς, όμως είναι ένα θέμα η ηλικία του και ότι δεν έχει δουλέψει τόσο ως πρώτος προπονητής ενώ ο ίδιος θα σκεφτόταν ξανά την Αγγλία. Σε αυτή τη φάση βγαίνουν διαρκώς και άλλα ονόματα όπως των Τσάμπι Αλόνσο και Καγιέχα ή και του Τιάγκο Μότα ή και του Πέπε Μπορδαλάν (ενώ έχουν διαρρεύσει και άλλα βαριά ονόματα όπως των Μπίλιτς και Καναβάρο χωρίς να επιβεβαιώνονται ωστόσο). Μάλιστα για τον 44χρονο Χαβιέρ Καγιέχα - που δεσμεύεται πάντως με συμβόλαιο με τη Αλ Σαμπάμπ - υπήρξε πληροφορία πως την Πέμπτη ταξίδεψε στη χώρα μας και ορισμένοι ενδεχομένως να το συνέδεσαν με τον Ολυμπιακό χωρίς να προκύψει όμως επιβεβαίωση.

Ανεξάρτητα από τα πολλά ονόματα που ήδη προκύπτουν ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του με στόχο να έχει τον νέο προπονητή έως την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτό θα είναι το ζητούμενό του με τις εξελίξεις να αναμένεται να... τρέξουν πιο έντονα από αύριο Σάββατο και μετά. Τώρα σε σχέση με τον Πέδρο Μαρτίνς υπάρχει η εξής παράμετρος. Για να επισημοποιηθεί η αποχώρησή του θα πρέπει να κλείσει και τυπικά ο επόμενος προπονητής των Πρωταθλητών. Άρα αυτό το... διαζύγιο σε επίσημη μορφή ίσως πάρει λίγο παραπάνω χρόνο. Η υπηρεσιακή λύση τύπου Αριέλ Ιμπαγάσα θα ήταν μία επιλογή, ωστόσο ο Μαρτίνς έχει ολόκληρο επιτελείο που δεν είναι τόσο εφικτό να καλυφθεί και ενώ υπάρχουν μπροστά τα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (πρώτο ματς στις 4 Αυγούστου) και σήμερα Παρασκευή πρέπει να δηλωθεί η νέα λίστα για την Ευρώπη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα