Ολυμπιακός: Για Παρασκευή οι τελικές εξελίξεις με την αποχώρηση Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Για Παρασκευή οι τελικές εξελίξεις με την αποχώρηση Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Για Παρασκευή οι τελικές εξελίξεις με την αποχώρηση Μαρτίνς

bet365

Η αποχώρηση του Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να έχει δρομολογηθεί και την Παρασκευή αναμένονται και επίσημα τα νεότερα στον Ολυμπιακό.

Σε αυτή τη φάση ο 52χρονος προπονητής δείχνει πως πλησιάζει πιο κοντά από ποτέ στην έξοδό του από τον Ολυμπιακό. Έχοντας αναλάβει την ομάδα το 2018 έχει 221 αγώνες με 143 νίκες, 41 ισοπαλίες και 37 ήττες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εισέπραξε τη δυσαρέσκεια των οπαδών του Ολυμπιακού την Πέμπτη στον Ρέντη. Η Θύρα 7 φέρεται να του μετέφερε πως ο κύκλος του έχει κλείσει και ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν παραιτείται. Παρόλα αυτά το διαζύγιο εξακολουθεί να είναι μπροστά και δείχνει πολύ πιθανό να προκύψουν τελικές εξελίξεις την Παρασκευή. Προς το παρόν ο Ολυμπιακός επίσημα ή ανεπίσημα δεν έχει επικοινωνήσει κάτι για το θέμα του προπονητή, ωστόσο φαίνεται πως την Παρασκευή θα δοθεί η λύση με την περίπτωση αυτή με τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Είναι δε πιθανό να υπάρξει προσωρινή λύση με υπηρεσιακό τεχνικό μέχρις ότου κλείσει ο επόμενος κόουτς.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου έχετε ήδη διαβάσει στο ρεπορτάζ του Gazzetta πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα της διάδοχης κατάστασης ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι. Επίσης έχουν προταθεί ο Ισπανός Κάρλος Κορμπεράν και ο Ιγκόρ Μπίτσκαν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα