Βέρμπιτς: Έρχεται σήμερα στην Αθήνα και υπογράφει στον Παναθηναϊκό!

Βέρμπιτς: Έρχεται σήμερα στην Αθήνα και υπογράφει στον Παναθηναϊκό!

Βέρμπιτς: Έρχεται σήμερα στην Αθήνα και υπογράφει στον Παναθηναϊκό!

bet365

Βόμβα νούμερο δύο για τον Παναθηναϊκό! Ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς έρχεται σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει στο Τριφύλλι, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του Gazzetta!

Μετά τον Άντρατζ Σπόραρ, ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε και την δεύτερη μεταγραφική βόμβα και φέρνει σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα τον διεθνή Σλοβένο εξτρέμ, Μπένζαμιν Βέρμπιτς, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του Gazzetta!

Τα ξημερώματα της Πέμπτης διαβάσατε πρώτοι εδώ πως το Τριφύλλι ψάχνει την υπέρβαση και έχει καλές πιθανότητες να την πραγματοποιήσει την ώρα που όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον ερχομό του Σπόραρ ενώ χθες το βράδυ πάλι πρώτοι αναφέραμε πως όλα έδειχναν happy end, καθώς ο παίκτης δεν επέστρεψε με την αποστολή της Ντιναμό Κιέβου μετά το παιχνίδι με την Φενέρ και στη Σλοβενία θεωρούσαν δεδομένη την μετακίνησή του στην Ελλάδα.

Ο 28χρονος εξτρέμ θα κάνει χρήση του δικαιώματος της FIFA για τις εμπόλεμες ομάδες, ώστε να μείνει άμεσα ελεύθερος για να τον Παναθηναϊκό και από τον Γενάρη του 2023 θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους ''πράσινους'' για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς έληγε έτσι και αλλιώς η σύμβασή του με τους Ουκρανούς στο τέλος της χρονιάς.

Η πτήση του Βέρμπιτς από το Βελιγράδι αναμένεται στις 15.00, ο παίκτης ήταν απόλυτα ενεργός με την Ντιναμό αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Conference. Φυσικά αποτελεί μία πολύ δυνατή κίνηση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βάζει στη μηχανή του έναν πραγματικά σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα