Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Βίντα, Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, Λεό

Newsroom
Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Βίντα, Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, Λεό

bet365

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Κροάτη κεντρικού αμυντικού Βίντα, ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον μέσο από τη Νότιο Κορέα, ενώ στον ΠΑΣ επέστρεψε ο παλιός γνώριμος Λεό.

Η περίπτωση του Ντομαγκόι Βίντα «κυριάρχησε» στην εγχώρια μεταγραφική κίνηση της αποψινής (26/7) ημέρας, καθώς η ΑΕΚ απέκτησε τον διεθνή κεντρικό αμυντικό από την Κροατία. Ο οποίος άμεσα θα έρθει στην Ελλάδα για να ανακοινωθεί, αλλά επί της ουσίας αποτελεί ήδη παίκτη της Ενωσης σε ένα μεγάλο deal από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων».

Την ίδια στιγμή στο... φουλ είναι και οι «μηχανές» του Ολυμπιακού, που παράλληλα προετοιμάζεται και για την αυριανή ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα. Οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν στη χώρα μας τον Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, ενώ στα... χνάρια του θα βαδίσει σε μερικές ώρες ο Ντόρον Λάιντνερ, αφού η άφιξη του Ισραηλινού μπακ έχει προγραμματιστεί για τις 7 και 20 το πρωί.

Αφιξη είχαμε και στον ΠΑΟΚ που άπαντες σκέφτονται το ματς με τη Λέφσκι Σόφιας, αφού κάτοικος Θεσσαλονίκης είναι πλέον ο Ραούλ Μοριτσέλι, ο νεαρός Ιταλός κεντρικός αμυντικός από τη Ρόμα που προορίζεται αρχικά για τη δεύτερη ομάδα του club.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα από την πλευρά τους επέστρεψε ένας παλιός γνώριμος καθώς ο φορ Λεό που ήταν και παλαιότερα στον «Αγιαξ της Ηπείρου» υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ στον ΟΦΗ παρελθόν αποτελεί ο εξτρέμ Φελίπε Φερέιρα που ήταν εκτός πλάνων.

Η μεγάλη επιστροφή του Λουίς Σουάρες είναι γεγονός. Ο 35χρονος Ουρουγουανός γυρίζει έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια στην πατρίδα του για να αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της Νασιονάλ, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Θυμίζουμε, πως ο Σουάρες έμεινε ελεύθερος έπειτα από μία διετία στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου πέτυχε 32 γκολ σε 67 συμμετοχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα