Σουάρες: Yπέγραψε προσύμφωνο με την πρώτη του «αγάπη», Νασιονάλ

Newsroom
Σουάρες: Yπέγραψε προσύμφωνο με την πρώτη του «αγάπη», Νασιονάλ

bet365

Προσύμφωνο με τη Νασιονάλ έχει υπογράψει ο Λούις Σουάρες, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του για χάρη της ομάδας από όπου ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Επιστροφή στις ρίζες για τον Λούις Σουάρες! Έπειτα από μια πλούσια καριέρα στην Ευρώπη με τις φανέλες των Άγιαξ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ουρουγουανός επιθετικός πρόκειται να επιστρέψει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην πρώτη ομάδα της καριέρας του, Νασιονάλ!

Η...online εκστρατεία που είχαν οργανώσει για χάρη του οι οπαδοί του κλαμπ φαίνεται πως τελικά τον έπεισε να εγκαταλείψει τις προσπάθειες να παραμείνει στην Ευρώπη προκειμένου να ξανασμίξει με την ομάδα από όπου επιχείρησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Τα... ευχάριστα μάλιστα ανακοινώθηκαν από τον ίδιο τον Ουρουγουανό, ο οποίος έκανε γνωστό πως υπάρχει προσύμφωνο με την Νασιονάλ και απομένουν μονάχα κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το deal.

«Υπάρχει προσύμφωνο για να πάω στη Νασιονάλ. Ήταν αδύνατο για μένα να πω 'όχι' σε αυτήν την ευκαιρία. Ελπίζω οι τελικές λεπτομέρειες να διευθετηθούν ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία και επίσημα» ανέφερε χαρακτηριστικά o 35χρονος, ο οποίος πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο κλαμπ έπειτα από 16 χρόνια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα