Ολυμπιακός: Έρχεται στην Ελλάδα ο Λάιντνερ για να κλείσει και τυπικά

Ολυμπιακός: Έρχεται στην Ελλάδα ο Λάιντνερ για να κλείσει και τυπικά

Ολυμπιακός: Έρχεται στην Ελλάδα ο Λάιντνερ για να κλείσει και τυπικά

bet365

Ο Ισραηλινός αριστερός μπακ αναμένεται την Τετάρτη στη χώρα μας για να επισημοποιήσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ντόρον Λάιντνερ, πρώην πλέον αριστερός μπακ της Χάποελ Τελ Αβίβ και διεθνής Ισραηλινός, θα είναι την Τετάρτη στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό.

Θα κλείσει με συμβόλαιο 4 ή 5 ετών και απολαβές στις 300.000 ευρώ ετησίως σύμφωνα με πηγές από την πατρίδα του (υπάρχουν και πληροφορίες για 400.000 ευρώ ανά έτος). Στο Ισραήλ τα media μιλούν για το πιο ακριβό και μεγάλο deal του καλοκαιριού στη χώρα του Ισραήλ και την ποδοσφαιρική αγορά της με τα 2 εκατ. ευρώ και τα 750.000 ως μπόνους που θα δοθούν για την απόκτηση του παίκτη, τον οποίο διεκδίκησαν αρκετές ομάδες. Ο Λάιντνερ πρόκειται να φτάσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Τετάρτη (27/7) στις 07.20.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα