ΑΕΚ: Μετά τον Πινέδα θέλει να «τρέξει» το θέμα των στόπερ

ΑΕΚ: Μετά τον Πινέδα θέλει να «τρέξει» το θέμα των στόπερ

ΑΕΚ: Μετά τον Πινέδα θέλει να «τρέξει» το θέμα των στόπερ

bet365

Ο Ορμπελίν Πινέδα έφτασε στην Ολλανδία, περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται την Παρασκευή και η ΑΕΚ από εδώ και πέρα θέλει να προχωρήσει τα ζητήματα των ενισχύσεων για το κέντρο της άμυνας.

Η ΑΕΚ με την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος έφτασε στη βάση των κιτρινόμαυρων στο Άλκμααρ για να περάσει τα ιατρικά και να ανακοινωθεί την Παρασκευή, πέτυχε το 3/3 των πρώτων στόχων που είχε για τη μεσαία γραμμή. Η Ένωση με τις μεταγραφές των Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς και Πινέδα αλλάζει ολοκληρωτικά τον άξονά της και πλέον εκεί που θα εντείνει τις προσπάθειές της είναι για τις προσθήκες στην άμυνα.

Η αποστολή της ΑΕΚ έφυγε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία με τον Ματίας Αλμέιδα να μην έχει στη διάθεσή του τους δύο βασικούς στόπερ που έχει ανάγκη να προσθέσει στο ρόστερ του. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι προσθήκες για τις δύο αυτές θέσεις αποτελούν πλέον μεγάλη προτεραιότητα καθώς η προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Και στην ΑΕΚ θέλουν να «τρέξουν» πλέον το θέμα των στόπερ.

Η μία περίπτωση που έχει δει το φως της δημοσιότητας είναι αυτή του Μπόγκνταν Πλάνιτς, με τους Σέρβους την Τετάρτη να αποκαλύπτουν πρόταση της Ένωσης στη Μακάμπι Χάιφα ύψους 1,3 εκατ. ευρώ. Τονίζοντας πως αν απορριφθεί, οι κιτρινόμαυροι ίσως επανέλθουν καταβάλλοντας τη ρήτρα του στο ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ.

Από το Ισραήλ πάντως οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η πρόταση ήταν στο 1 εκατ. ευρώ και πως η ΑΕΚ θα επιμείνει για την απόκτησή του. Η Μακάμπι Χάιφα βγάζει προς τα έξω ότι θέλει να κρατήσει τον παίκτη, όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας, Μπαράκ Μπακάρ, προτείνοντας του νέο συμβόλαιο. Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς βέβαια η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να προτείνει στον 30χρονο Σέρβο αμυντικό κοντά στις 600.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή 200.000 ευρώ περισσότερα από αυτά που λαμβάνει τώρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Για το ζήτημα του Πλάνιτς είναι φανερό ότι θα χρειαστεί υπομονή και μένει να φανεί τι εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στο επόμενο διάστημα. Ωστόσο, την ίδια στιγμή στην ΑΕΚ δουλεύουν και την περίπτωση του άλλου στόπερ, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Ένα ζήτημα που επιθυμεί να προχωρήσει μέσα στις επόμενες μέρες, με τον στόχο να έχει φυσικά τη σύμφωνη γνώμη του Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός άλλωστε θέλει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά από τους παίκτες που αναζητεί για το κέντρο της άμυνας. Εκεί πέφτει πλέον το μεγάλο βάρος των κιτρινόμαυρων στο μεταγραφικό κομμάτι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα