ΑΕΚ: Για πρόταση 1,3 εκατ. ευρώ στη Μακάμπι για Πλάνιτς γράφουν οι Σέρβοι!

ΑΕΚ: Για πρόταση 1,3 εκατ. ευρώ στη Μακάμπι για Πλάνιτς γράφουν οι Σέρβοι!

ΑΕΚ: Για πρόταση 1,3 εκατ. ευρώ στη Μακάμπι για Πλάνιτς γράφουν οι Σέρβοι!

bet365

Γερό «μπάσιμο» για την απόκτηση του Μπόγκνταν Πλάνιτς φαίνεται πως κάνει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με τους Σέρβους κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Μακάμπι Χάιφα ύψους 1,3 εκατ. ευρώ.

Αυτό είναι το τρίτο καλοκαίρι κατά το οποίο η ΑΕΚ φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς. Η Ένωση άλλωστε κινείται αυτήν την περίοδο για δύο βασικούς στόπερ και θέλει όσο πιο σύντομα γίνεται να προσθέσει τουλάχιστον τον έναν. Σύμφωνα με τη σερβική Telegraf, η ΑΕΚ μπήκε δυνατά για την απόκτηση του 30χρονου Σέρβου αμυντικού καταθέτοντας την Τρίτη πρόταση στη Μακάμπι Χάιφα που φτάνει τα 1,3 εκατ. ευρώ.

Όπως υποστηρίζει το σερβικό δημοσίευμα, η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να τον κάνει δικό της ακόμα κι αν η ισραηλινή ομάδα αρνηθεί την πρόταση. Σύμφωνα με τους Σέρβους η Ένωση σε αυτή την περίπτωση σκοπεύει να ανεβάσει την προσφορά της στα 1,8 εκατ. ευρώ καλύπτοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης του Πλάνιτς. Ο Πλάνιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τη Μακάμπι Χάιφα και η ισραηλινή ομάδα θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στα προκριματικά του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο ισραηλινός σύλλογος φέρεται να του προτείνει νέο συμβόλαιο, αλλά με λιγότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που μπορεί να δώσει στον παίκτη η ΑΕΚ. Ο Πλάνιτς μάλιστα έχει μιλήσει με τη διοίκηση της Μακάμπι και της έχει εκφράσει την επιθυμία να πάει στην ΑΕΚ, αλλά θα ακούσει πρώτα την πρόταση ανανέωσης που θα του γίνει. Σε κάθε περίπτωση μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

Από την πλευρά της πάντως η ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη πληροφορία, τονίζοντας πως δεν είναι σε γνώση των ανθρώπων της ομάδας ότι έχει κατατεθεί πρόταση για τον Σέρβο στόπερ της Μακάμπι Χάιφα. Προσθέτουν πως ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον στο παρελθόν, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη επί του θέματος. Από την άλλη πηγές μέσα από τη Μακάμπι Χάιφα παραδέχονται ότι υπάρχει πρόταση της ΑΕΚ για τον Πλάνιτς, χωρίς ωστόσο να κάνουν αναφορά για το ύψος της προσφοράς και αν ανταποκρίνεται σε αυτά που αποκάλυψαν οι Σέρβοι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα