Προπονητής Μακάμπι Χάιφα: «Θέλω να μείνει ο Πλάνιτς»

Προπονητής Μακάμπι Χάιφα: «Θέλω να μείνει ο Πλάνιτς»

Newsroom
Προπονητής Μακάμπι Χάιφα: «Θέλω να μείνει ο Πλάνιτς»

bet365

Ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπακάρ εξέφρασε την επιθυμία του να κρατήσει στην ομάδα τον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, Μπόγκνταν Πλάνιτς.

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς αποτελεί τον έναν εκ των δύο στόπερ που θέλει να φέρει η ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι.

Η Ένωση έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του καταθέτοντας πρόταση στη Μακάμπι Χάιφα, όπως αποκάλυψαν οι Σέρβοι και πλέον αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξελίξεις της υπόθεσης.

Ο 30χρονος Σέρβος στόπερ δεσμεύεται με ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του με την Μακάμπι Χάιφα. Και η ισραηλινή ομάδα θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της επιδιώκοντας την ανανέωση του συμβολαίου του.

Δηλώσεις για τον Πλάνιτς έκανε το απόγευμα της Πέμπτης ο τεχνικός της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπακάρ, ο οποίος κατέστησε σαφές πως δεν επιθυμεί να χάσει τον Σέρβο στόπερ.

«Έχει συμβόλαιο και είναι παίκτης μας. Θέλω να μείνει στην ομάδα. Είχαμε μοχθήσει για να τον αποκτήσουμε», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του προπονητή της ισραηλινής ομάδας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα