ΑΕΚ: Σε ανταλλαγή εγγράφων με Θέλτα εν αναμονή της άφιξης Πινέδα

ΑΕΚ: Σε ανταλλαγή εγγράφων με Θέλτα εν αναμονή της άφιξης Πινέδα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Σε ανταλλαγή εγγράφων με Θέλτα εν αναμονή της άφιξης Πινέδα

bet365

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση και με τη... βούλα πλέον της απόκτησης του Ορμπελίν Πινέδα ως δανεικού από τη Θέλτα βρίσκεται η ΑΕΚ, ενώ ρυθμίζονται όλες οι λεπτομέρειες για την άφιξή του είτε στην Ελλάδα είτε στην Ολλανδία.

Σε ρυθμούς Ορμπελίν Πινέδα κινείται η ΑΕΚ. Το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο αποκάλυψε ότι ο 26χρονος Μεξικανός χαφ θα μετακινηθεί στην Ένωση με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο χωρίς οψιόν αγοράς. Μια είδηση που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από το ρεπορτάζ καθώς ήταν πλέον θέμα ωρών προκειμένου να ρυθμιστούν και τα τυπικά για την οριστικοποίηση του deal.

Κάτι τέτοιο συνέβη κατά τη διάρκεια της Τετάρτης και πλέον η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του δανεισμού του Πινέδα και με τη... βούλα. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τη Θέλτα στη συμφωνία που έχει σφραγιστεί μεταξύ των δύο πλευρών και πλέον μπαίνουμε σε φάση ανακοίνωσης της μεταγραφής.

Παράλληλα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο από το απόγευμα της Τετάρτης ρυθμίζουν όλες και τις διαδικασίες για την άφιξή του. Μένει πλέον να φανεί αν ο παίκτης ταξιδέψει από το Βίγο για την Αθήνα προκειμένου να περάσει εδώ τα ιατρικά και να ανακοινωθεί ή αυτό θα γίνει με απευθείας άφιξή του στην Ολλανδία και στη βάση της αποστολής της ΑΕΚ στο Άλκμααρ.

Οι Μεξικάνοι τα ξημερώματα της Τετάρτης είχαν μεταφέρει την πληροφορία ότι ο Πινέδα το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα έπαιρνε το αεροπλάνο για την Αθήνα και στη συνέχεια από την ελληνική πρωτεύουσα αφού ανακοινωνόταν θα ενσωματωνόταν στην κιτρινόμαυρη αποστολή στην Ολλανδία για να ενταχθεί στην προετοιμασία. Μένει να φανεί πλέον από τις διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη τι θα αποφασιστεί τελικά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα