ΑΕΚ: Το αργότερο την Πέμπτη στην Αθήνα ο Πινέδα, σύμφωνα με τους Μεξικάνους

ΑΕΚ: Το αργότερο την Πέμπτη στην Αθήνα ο Πινέδα, σύμφωνα με τους Μεξικάνους

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Το αργότερο την Πέμπτη στην Αθήνα ο Πινέδα, σύμφωνα με τους Μεξικάνους

bet365

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το Μεξικό, ο Ορμπελίν Πινέδα μέχρι την Πέμπτη θα έχει ταξιδέψει στην Αθήνα για να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ και αμέσως μετά θα ενσωματωθεί στην αποστολή στην Ολλανδία.

Ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο αποκάλυψε ότι ο Ορμπελίν Πινέδα πάει δανεικός στην ΑΕΚ χωρίς οψιόν αγοράς για ένα χρόνο. Από το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια πως ο 26χρονος Μεξικανός χαφ βρίσκεται μια ανάσα από την Ένωση, με το σίριαλ να έχει αίσιο τέλος για τους κιτρινόμαυρους.

Σύμφωνα με όσα τονίζουν από το Μεξικό τα ξημερώματα της Τετάρτης, το deal μεταξύ όλων των πλευρών, δηλαδή και αυτό του Πινέδα με την ΑΕΚ, αλλά και εκείνο της Θέλτα με την Ένωση είναι πλέον οριστικό.

Όπως αναφέρουν από την πατρίδα του Πινέδα, ο διεθνής Μεξικανός μέσος θα ταξιδέψει από το Βίγο όπου βρίσκεται με προορισμό την Αθήνα το αργότερο μέχρι την Πέμπτη για να περάσει τα ιατρικά και να ανακοινωθεί ο δανεισμός του από την ΑΕΚ.

Στη συνέχεια θα πάρει το αεροπλάνο από την Αθήνα και θα φύγει για Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της ΑΕΚ που βρίσκεται από την Τρίτη στο Άλκμααρ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ξανασμίγοντας με τον Ματίας Αλμέιδα, τον οποίο είχε προπονητή στην Τσίβας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα