ΑΕΚ: Οι 30 παίκτες του Αλμέιδα για το βασικό στάδιο στην Ολλανδία

ΑΕΚ: Οι 30 παίκτες του Αλμέιδα για το βασικό στάδιο στην Ολλανδία

ΑΕΚ: Οι 30 παίκτες του Αλμέιδα για το βασικό στάδιο στην Ολλανδία

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ολλανδίας, αποτελούμενη από 30 ποδοσφαιριστές. Εκτός ο Κώστας Γαλανόπουλος που συνεχίζει ατομικό στην Αθήνα.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ξεκινάει η ΑΕΚ, η οποία την Τρίτη (12/7) αναχωρεί για το Άλκμααρ της Ολλανδίας, όπου θα παραμείνει ως τις 29 Ιουλίου.

Ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε συνολικά 30 ποδοσφαιριστές. Στο γκρουπ δεν βρίσκεται το όνομα του Κώστα Γαλανόπουλου, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό στην Αθήνα, αλλά και όσοι έχουν ειδοποιηθεί να βρουν πρόταση για να αποχωρήσουν. Ο Έλληνας μέσος σύμφωνα με την ενημέρωση των κιτρινόμαυρων θα ακολουθήσει στα Σπάτα το δικό του πρόγραμμα όλο το επόμενο διάστημα.

Μέσα στις επιλογές βρίσκονται και εννιά παίκτες από τη δεύτερη ομάδα και συγκεκριμένα οι Θεοχάρης, Λάτσι, Ραντόνια, Μιτάι, Κορνέζος, Μουστακόπουλος, Κοσίδης, Γιούσης και Τζούντα Γκαρσία.

Ο Άμραμπατ βρίσκεται από χθες στην Ολλανδία προκειμένου να βρει λύση στο οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει προκειμένου να παραμείνει στην ΑΕΚ και θα συναντήσει εκεί την κιτρινόμαυρη αποστολή.

Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Γκενκ στις 16 Ιουλίου στις 17:00 στο γήπεδο της βελγικής ομάδας, έπειτα στις 22 Ιουλίου στις 20:00 θα δώσει φιλικό με τη Φόλενταμ στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου στο Άλκμααρ, ενώ στις 27 Ιουλίου στις 17:00 στο ίδιο γήπεδο θα αντιμετωπίσει την Ουτρέχτη.

Η 30άδα που επέλεξε ο Αλμέιδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία είναι οι εξής: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμαντί, Ρότα, Λάτσι, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Κορνέζος, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Μπότος, Μουστακόπουλος, Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Αλμπάνης, Κοσίδης, Μαχαίρας, Γιούσης και Τζούντα Γκαρσία.

Αποστολή ΑΕΚ για Ολλανδία

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα