ΑΕΚ: Μέρος της προπόνησης έβγαλαν Αραούχο και Στάνκοβιτς

ΑΕΚ: Μέρος της προπόνησης έβγαλαν Αραούχο και Στάνκοβιτς

Newsroom
ΑΕΚ: Μέρος της προπόνησης έβγαλαν Αραούχο και Στάνκοβιτς

bet365

Οι Σέρχιο Αραούχο και Τσίτσαν Στάνκοβιτς πραγματοποίησαν μέρος της σημερινής προπόνησης στα Σπάτα, με τους κιτρινόμαυρους την Τρίτη να αναχωρούν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Το πρωί της Τρίτης (12/7) αναχωρεί η ΑΕΚ για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 29 Ιουλίου.

Οι κιτρινόμαυροι μετά το διήμερο ρεπό του σαββατοκύριακου επέστρεψαν τη Δευτέρα στα Σπάτα. Οι Αραούχο και Στάνκοβιτς συμμετείχαν σε μέρος του προγράμματος, ακολουθώντας και ατομικό, ενώ ο Γαλανόπουλος για ακόμα μια ημέρα συνέχισε το δικό του πρόγραμμα. Θυμίζουμε ότι ο Αργεντινός φορ είχε αισθανθεί βαρύ το πόδι του της προηγούμενες ημέρες.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα