ΑΕΚ: Στην Ολλανδία ο Άμραμπατ με άδεια, θα συναντήσει εκεί την αποστολή

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία ο Άμραμπατ με άδεια, θα συναντήσει εκεί την αποστολή

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία ο Άμραμπατ με άδεια, θα συναντήσει εκεί την αποστολή

bet365

Με άδεια από την ΑΕΚ ο 35χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός ταξίδεψε από το απόγευμα της Κυριακής στην Ολλανδία και θα συναντήσει εκεί την αποστολή της Ένωσης, προσπαθώντας να βρεθεί λύση στο προσωπικό ζήτημα που αντιμετωπίζει.

Όλα ανοικτά παραμένουν στο θέμα του Νόρντιν Άμραμπατ, για τον οποίο η ΑΕΚ έχει ήδη απορρίψει την πρόταση της Ουτρέχτης, η οποία επιθυμεί να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Ο Άμραμπατ, ο οποίος εδώ και μήνες είχε εκφράσει την επιθυμία στους ανθρώπους της ΑΕΚ να επιστρέψει στην Ολλανδία λόγω του οικογενειακού θέματος, ταξίδεψε από το απόγευμα της Κυριακής εκεί με ειδική άδεια από την Ένωση.

Ο 35χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται κανονικά με την αποστολή της Ένωσης στην προετοιμασία στις Κάτω Χώρες και θα συναντήσει τους κιτρινόμαυρους στο Άλκμααρ την Τρίτη, όταν η ΑΕΚ θα φτάσει εκεί για να ξεκινήσει το βασικό στάδιο.

Ο λόγος που ο Άμραμπατ πήρε αυτή την ειδική άδεια είναι στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται για να βρεθεί λύση στο προσωπικό ζήτημά του και να παραμείνει στην ΑΕΚ. Μένει να φανεί πλέον μέσα στο επόμενο διάστημα αν αυτό καταστεί εφικτό.

Πάντως είναι ξεκάθαρο ότι από την πλευρά της η Ένωση βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί του σε καλό κλίμα προκειμένου να βρεθεί τρόπος να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να παραμείνει στην ομάδα.

Σε σημαντικό βαθμό αυτό θα κριθεί από το πως ο ίδιος θα χειριστεί αυτό το θέμα με την οικογένειά του και τη δεδομένη χρονική στιγμή προσπαθεί να επιλύσει αυτό το ζήτημα, με την ΑΕΚ να τον στηρίζει σε ό,τι χρειάζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άμραμπατ είχε μιλήσει από το βράδυ του Σαββάτου με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ζήτησε να πάει από σήμερα στην Ολλανδία για να μιλήσει με την οικογένειά του, όπως και έγινε.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα